ULTIMĂ ORĂ:

Prima zapada cazuta in Iasi a adus si primele probleme pe drumurile nationale si cele judetene

Prima zapada cazuta in Iasi a adus si primele probleme pe drumurile nationale si cele judetene
Citit : 7 views Comentariu

 

 

 

Prima zapada cazuta in Iasi a adus si primele probleme pe drumurile nationale si cele judetene. Pe mai multe sectoare de drum s-a actionat pentru indepartarea poleiului.

Drumarii ieseni au mers in zone din jurul municipiului Iasi, unde s-au semnalat si cele mai mari probleme de pana acum. Astfel, s-a imprastiat material antiderapant in zone precum Rediu, pe sosea spre Copou, zona Bogonos – Letcani, pe drumul Iasi – Vaslui, dar si in dreptul localitatii Barnova. 

 

„S-a anuntat polei si am scos utilajele pentru a imprastia material antiderapant. Deocamdata nu s-au semnalat probleme majore, am dat ordin ca toate camioanele sa iasa la strada si sa inceapa actiunea de deszapezire. Pana maine dimineata (astazi – n.r.) va fi un strat de zapada de 5-6 centimetri in anumite zone din judet si vom fi sub incidenta vantului puternic, ce poate imprastia zapada cazuta. Suntem in patrulare si sper sa nu intampinam mari dificultati”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi. Si pe sectoarele de drum national din Iasi s-a actionat cu material antiderapant. In judet s-a intervenit cu opt utilaje pe: DN 24, DN 24 C, DN 28, DN 28 A, DN 28 B si DN 2.

 

bzi.ro