Primăria bagă zeci de mii de euro în supravegherea unui stadion din Iași! Actuala arenă din Copou zace nemodernizată

/

Municipalitatea ieșeană va aloca o sumă considerabilă pentru un sistem de supraveghere video la stadionul Tineretului. Asta în timp ce stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou zace nemodernizat de ani buni. Proiectul de la stadionul Tineretului va costa peste 12 mii de euro, sumă ce nu include TVA.

Municipalitatea ieșeană va aloca peste 62 mii lei pentru achiziția unui sistem de supraveghere video la stadionul Tineretului, arenă din zona Tătărași. Pe arena din Aviației a fost montat un gazon sintetic, loc unde se desfășoară unele competiții de juniori. În aceste condiții, primăria a decis să monteze un sistem video. Achiziția are o valoare de 62.500 lei (peste 12.500 euro), sumă ce nu include TVA. Contractul a fost semnat cu firma Vispa Guard Security SRL din Iași în cursul lunii octombrie 2023.

Stadionul din Copou zace nemodernizat

În timp ce primăria bagă sisteme video în arena Tineretului, stadionul „Emil Alexandreascu” din Copou rămâne nemodernizat. Mai mult, municipalitatea promite marea cu sarea și evită să dea termene clare despre noul stradion din Moara de Vânt, o altă promisiune de campanie.

„Sistemul de supraveghere video asigură supravegherea zonelor de interes din obiectiv, asigurându-se identificarea autovehiculelor și a fizionomiei persoanelor din zonă și înregistrarea informației pentru o perioadă de minim 20 zile în vederea analizei ulterioare post eveniment. Pentru supravegherea video a obiectivului au fost prevăzute 14 camere video IP bullet day/night de exterior și 2 camere IP dome de exterior. Înregistrarea imaginilor preluate de la camerele video se va face pe înregistratorul video (NVR), care deservește și sistemul de supraveghere video”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tarom a pierdut procesul cu Aeroportul Iași! Compania statului, bună de plată pentru facturile neonorate

URMĂTORUL ARTICOL

A dat Domnu’! Lucrările la axa Iași-Suceava se termină după ani de chin – FOTO

Ultimele știri de la Actualitate