Primăria Ciurea reabiliteaza două blocuri din Lunca Cetăţuii

/

La doar o lună şi jumătate după ce au fost atribuite două contracte pentru eficientizarea energetică a opt blocuri din zona Lunca Cetăţuii, Primăria Ciurea a decis să organizeze o nouă licitație pentru un contract similar, care vizează încă două clădiri din aceeași zonă. Cele două blocuri care fac obiectul acestei noi licitații sunt Blocul 64, situat pe Strada Parcului, și Blocul 89, de pe Strada Stadionului.

Acest contract nu se rezumă doar la lucrările de renovare energetică, ci include și amplasarea a patru stații de încărcare electrică. Finanțarea pentru întregul proiect, în valoare de aproape 10 milioane de lei, este asigurată prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență. Primăria a stabilit data limită pentru depunerea ofertelor până la 1 noiembrie.

În ceea ce privește contractele atribuite la sfârșitul verii, acestea acoperă renovarea energetică a blocurilor P4, 8, 57 și 87. Aceste lucrări sunt realizate de către consorțiul local format din Cado Technique Project și Tech Confort, iar valoarea contractului este de 9,3 milioane de lei. De asemenea, contractele pentru blocurile 77, 78A, 78B și 80, în valoare de 14,7 milioane de lei, au fost atribuite către firma Pavi-Lux, în asociere cu Grup Construcții Est. În acest caz, de asemenea, este prevăzută instalarea unor stații de încărcare electrică, în conformitate cu eforturile de promovare a vehiculelor electrice și a mobilității durabile.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Spitalului Regional de Urgență Iaşi mai scump cu 180 milioane de euro!

URMĂTORUL ARTICOL

Românii care nu locuiesc la adresa declarata se expun amenzilor conform noilor reglementări

Ultimele știri de la Actualitate