Primarul democrat liberal al comunei Slatina, din judetul Suceava, Ilie Gherman, a fost arestat pentru 29 de zile pentru abuz in serviciu contra intereselor publice

 

 

 

Primarul democrat liberal al comunei Slatina, Ilie Gherman, a fost arestat, vineri, pentru 29 de zile pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, potrivit unei decizii a Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

 

Primarul nu a vrut sa deschida liniile de finantare pentru Scoala din Herla, angajatii neprimindu-si astfel salariile din luna septembrie. Cadrele didactice de la Scoala generala din Herla, din comuna suceveana Slatina, au anuntat ca vor declansa actiuni de protest, scrie Agerpres.

 

Prefectura Suceava a depus, in urma cu trei saptamani, o plangere penala impotriva primarului Ilie Gherman, pentru abuz si neglijenta in serviciu, deoarece acesta nu a asigurat finantarea scolii pana la sfarsitul anului. 

 

 b1.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Doliu in lumea sportului! Fostul fotbalist al formatiei Dinamo Bucuresti Lica Nunweiller, in varsta de 74 de ani, a decedat

URMĂTORUL ARTICOL

Iata beneficiile minune ale consumului de oua de prepelita

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in