Primarul Gheorghe Nichita si sotia sa Florentina au pus punct unei casnicii de 33 de ani. Primarul a confirmat divortul! Vezi detalii

 

 

 

Familia Nichita a ajuns la punctul in care nimeni nu mai poate fi intors din drum. 

 

Intre primarul Gheorghe Nichita si sotia sa Florentina a fost o casnicie de aproape 33 de ani. Edilul a luat decizia de a pune punct mariajului. Cei doi au impreuna doua fete, in varsta de 32 respectiv 27 de ani. Surprinzator sau nu, divortul a fost confirmat chiar de primarul Gheorghe Nichita. 

 

Sotia sa Florentina, profesoara indragita si admirata la Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara din Copou, a fost mereu o persoana discreta si restrasa din lumina reflectoarelor a vietii publice.  In ultima perioada, Gheorghe Nichita nu si-a mai facut aparitia la evenimentele publice alaturi de partenera sa de viata, lipsa acesteia ridicand mari semne de intrebare asupra vietii lor de cuplu. Motivele care l-au facut pe primar sa ajunga sa faca acest pas tin de lipsa de comunicare si de implicarea vietii politice in viata de familie. 

 

„Da, acum am ajuns in acest punct.  Si nu a fost o decizie usoara. Regret ca am amestecat viata profesionala cu cea de familie. M-am dedicat mai mult politicii si administratiei, motiv pentru care a avut de suferit comunicarea in familie. Fetele noastre au inteles tot ce se intampla si au dat dovada de maturitate. Chiar daca am ajuns in acest punct nu  va exista o ruptura totala, pentru ca ne vom sustine si ajuta reciproc. Ne cunoastem prea bine pentru a ne indeparta total. Eu si sotia sa avem drumurile noastre profesionale, care ne implinesc”, a explicat primarul Gheorghe Nichita.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Din luna iunie, iesenii vor putea zbura de la Iasi direct la Bergamo, langa Milano. Cursa ar urma sa fie inaugurata de pe data de 4 iunie si va fi operata de compania aeriana TAROM

URMĂTORUL ARTICOL

Iata beneficiile dovleceilor pentru organism!

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in