Primarul Mihai Chirica este audiat la DIICOT! Emoții pentru edilul Iașului (Update)

/

Update: Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a clarificat situația cu privire la audierea sa la DIICOT. Acesta susține că a fost necesar să facă unele lămuriri în legătură cu un subiect mai vechi.

„Am fost invitat într-o manieră civilizată să ofer unele lămuriri legate de un subiect mai vechi deschis de un fost procuror. Sunt deschis să ofer orice informații pentru orice instituție, am încredere în aceste instituții și sunt convins că aceste lucruri vor trece cel puțin în ceea ce mă privește într-o manieră corectă și fără să am de suferit.

Sunt primar al Municipiului Iași de peste 8 ani, calitate în care sunt semnatarul a peste 640.000 de documente și am în spate un aparat administrativ constituit conform legii, care trebuie să își facă treaba, cum și celelalte instituții ale statului au oameni care trebuie să își facă datoria în mod responsabil și corect față de instituție și față de legile țării”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Update: Primarul Mihai Chirica a plecat în urmă cu puțin timp de la sediul DIICOT Iași, însă nu a oferit nicio declarație despre motivele pentru care a fost chemat la audieri.

În această dimineață, 14 iunie 2023, primarul Mihai Chirica a fost convocat la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași, unde este cercetat într-un dosar imobiliar. Edilul va trebui să răspundă în fața procurorilor pentru unele semnături emise pe autorizații de construire din oraș, autorizații asupra cărora planează suspiciuni de ilegalități.

La sediul DIICOT Iași, edilul a fost întâmpinat de un grup de simpatizanți ai USR, care au scandat și afișat o serie de mesaje la adresa sa.

Vom reveni cu amănunte!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Una din cele mai groaznice străzi din Iași va intra în reabilitare! Primăria s-a trezit abia după ce strada s-a surpat

URMĂTORUL ARTICOL

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, precizări privind audierile de la DIICOT

Ultimele știri de la Actualitate