ionu

Primele analize ADN ale copilul in varsta de 4 ani despre care s-a spus ca ar fi fost ucis de 6 maidanezi au iesit la iveala! Vezi detalii cutremuratoare

Se pare ca in probele prelevate din ranile copilului ucis nu a fost gasit ADN-ul niciunui caine dintre cei sase maidanezi acuzati că l-ar fi ucis pe Ionut.

Se pare ca in probele prelevate din ranile copilului ucis nu a fost gasit ADN-ul niciunui caine dintre cei sase maidanezi acuzati că l-ar fi ucis pe Ionut.

Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi.

“Am susținut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca niște câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Și era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniștiți și să dea din coadă. Orice etolog a înțeles că acei câini nu erau vinovați.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul și avea urme de sânge pe blană, dar așa cum s-a văzut și la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o mușcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populației. În acest moment, autoritățile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit”, a declarat Marius Marinescu, Președinte al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Studentii de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi“ din Iasi vor putea sa-si regleze temperatura din camerele de camin direct de pe calculatorul personal.Vezi detalii despre proiectul de 17 milioane de euro

URMĂTORUL ARTICOL

Vezi detalii cutremuratoare despre cazuri de canibalism in Republica Moldova din anul 1947

Ultimele știri de la Actualitate