Primul zbor pe ruta Milano – Iasi a fost inaugurat ! Vezi detalii

Ieri a fost inaugurata prima cursa aeriana pe ruta Milano – Iasi.

Primul zbor pe aceasta ruta a aterizat ieri pe pista aerogarii de la Iasi avand la bord 103 pasageri. Vor fi doua zboruri pe saptamana in zilele de miercuri si vineri. Pretul unui bilet pleaca de la 120 de euro. In afara acestei curse spre Milano, la Iasi se mai opereaza curse externe spre Viena (Austrian Airlines), dar si catre Roma, Torino, Bergamo, Londra si Tel Aviv (TAROM). Conform autoritatilor iesene, se mai poarta discutii si pentru deschiderea unor alte rute externe, cum ar fi Venezia sau pentru un oras din Germania. 

 

„Rata de ocupare a locurilor e mare, sunt 103 pasageri intr-un avion de 134 locuri. Toate cele sapte zboruri externe de pe Iasi sunt profitabile. E o ruta care pe langa transferul iesenilor in acea zona, poate aduce investitori catre comunitatea noastra. Vom avea doua zboruri pe saptamana. Pe masura ce se inainteaza se pot introduce noi frecvente. Cursa Roma – Iasi va avea ore de zbur mult mai bune. Suntem in discutii avansate pentru multe destinatii. Planuim o extensie de la iarna spre Venetia, dar si spre a zbura in Germania in viitor”, au spus autoritatile iesene.

 

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Astazi (14 iunie 2014) se da startul la spectacol in zona lacului Aroneanu din Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Crestere record de apeluri la Serviciul de Ambulanta al Judetului (SAJ) Iasi! In doar 24 de ore au fost inregistrate in jur de 400 de solicitari

Ultimele știri de la Actualitate