Principesa Irina ar urma sa pledeze vinovata in luna iulie in dosarul luptelor de cocosi

 

 

 

Principesa Irina, una dintre fiicele regelui Mihai, ar urma să pledeze vinovată în dosarul luptelor ilegale de cocoşi pe care le-a organizat la ferma familiei din statul Oregon.

 

 

Autorităţile susţin că Irina Walker şi soţul său, John Walker, au organizat cel puţin 10 concursuri de lupte ilegale de cocoşi între aprilie 2012 şi aprilie 2013 la ferma lor din Oregon. Cocoşii aveau lame legate de picioare, spectatorii plăteau bilet de intrare şi puteau cumpăra alimente şi băutură, se arată în actul acuzării. Luptele ar fi adus un venit de până la 2.000 de dolari pe zi.

 

Principesa Irina şi soţul său au fost inculpaţi pentru organizarea de lupte ilegale de animale, încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor şi administrarea unei afaceri de pariuri ilegale. Şi John Walker ar urma să pledeze vinovat la audierile de la 16 iulie.

 

Procurorul federal Stephen Peifer a confirmat că Irina Walker urmează să pledeze vinovată, însă a refuzat să ofere alte informaţii. Avocatul soţilor Walker, Per Ramfjord, nu a putut fi contactat pentru a face comentarii.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Premiera grandioasa la Opera Iasi, duminica 15 iunie 2014 – La bohème, de Giacomo Puccini

URMĂTORUL ARTICOL

Deschiderea Campionatului Mondial din 2014! Brazilia a castigat cu 3-1 meciul cu Croatia, gratie unei duble a lui Neymar si a unui gol marcat de Oscar, in ultimul minut. Vezi rezumatul meciului

Ultimele știri de la Actualitate