Probleme inainte de meciul Steaua – Vaslui! Meciul este programat astazi (11.04.2014) de la ora 20.30 si va fi transmis de DolceSport. Credeti ca se va juca acest meci?

 

 

 

 

 

 

 

Fotbaliştii lui FC Vaslui trebuiau să plece joi la ora 12.30 spre Bucureşti, pentru partida de vineri seară, cu Steaua, programată de la 20.30. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar partida din Ghencea are şanse tot mai mici să se dispute.

 

 

După antrenamentul de joi dimineaţă, galben-verzii au declarat cã nu se vor deplasa la Bucuresti. Antrenorul Liviu Ciobotariu a afirmat atunci cã în jurul orei 13-13.30 se va şti dacă FC Vaslui va face sau nu deplasareaîn Capitală, totul depinzând de felul în care conducerea administrativã va reacţiona la cerinţele jucătorilor, însă şi acest termen a fost depăşit.

 

Pe lângă toate aceste probleme, fundaşul polonez Piotr Celeban, unul dintre cei mai buni jucători ai Vasluiului, a anunţat clubul, prin intermediul avocatului său, că îşi va rezilia înţelegerea cu gruparea moldoveană, din cauza restanţelor financiare.

 

Meciul STEAUA – VASLUI este programat vineri, de la ora 20.30, şi va fi transmis în direct de DolceSport.

 

romaniatv.net

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vremea face victime in Vrancea! Un accident grav s-a produs pe Soseaua Vrancei din cauza carosabilului umed in urma caruia o persoana a murit si alte doua sunt in stare grava

URMĂTORUL ARTICOL

Preselectiile s-au incheiat la Romanii au talent! In aceasta seara (11.04.2014) prima semifinala aduce in fata publicului 12 concurenti. Afla care sunt cei 12 concurenti care dau startul semifinalelor de la Romanii au talent

Ultimele știri de la Sport