Probleme mari in lotul tricolorilor cu cateva zile inainte de barajul cu Grecia, de la Atena. Portarul titular al nationalei Romaniei, Ciprian Tatarusanu, s-a accidentat grav

 

 

 

GRECIA -ROMANIA. Accidentările se ţin lanţ în lotul tricolorilor şi după problemele cu Chiricheş, care va rata partida de la Atena, Ciprian Tătăruşanu este pe cale să rateze importanta partidă contând pentru barajul de calificare la CM 2014.

 

Portarul Stelei s-a accidentat l-a antrenamentul de luni, iar Victor Piţurcă i-a şi trimis fax de convocare lui Costel Pantilimon, de la Manchester City.

 

Într-un comunicat postat pe site-ul FRF, se arată următoarele: „Din cauza unor probleme la coloana lombară, pe care le are Ciprian Tătărușanu, selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a decis în cursul după-amiezii zilei de azi, 11 noiembrie, să-l convoace în regim de urgență pe goalkeeper-ul lui Manchester City FC, Costel Fane Pantilimon, pentru dubla Grecia-România (15 și, respectiv, 19 noiembrie a.c.). FRF a obținut acceptul clubului englez, mulțumind acestuia pentru înțelegere și colaborare.

 

Astfel, după ce Pantilimon se va alătura lotului, în cantonamentul de la Mogoșoaia se vor afla, începând de mâine dimineață, 25 de jucători, patru dintre ei fiind portari”.

 

Ci

 

Helmuth Duckadam a declarat la Dolce Sport că această accidentare este mai veche, iar Tătăruşanu putea să rateze ambele partide cu Grecia. „Sper să nu fie grav, poate va lua o pauză de o săptămână sau două. Slăbim faţă de Grecia cu această pierdere”, a spus Duckadam.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Cutremurator! O copila de 12 ani din Vrancea a fost violata de nenumarate ori de tatal sau vitreg iar acum este in luna a opta de sarcina

URMĂTORUL ARTICOL

Maine, 13 noiembrie 2013, se vor derula alegeri pentru desemnarea noului presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Iasi

Ultimele știri de la Sport