Procesul principesei Irina, fiica Regelui Mihai, acuzata ca a organizat lupte ilegale de cocosi, a fost reprogramat

 

 

 

Un judecător federal a decis reprogramarea procesului principesei Irina fiica Regelui Mihai, acuzata ca a organizat lupte ilegale de cocosi.

 

Programat să înceapă marți, procesul a fost amânat pentru 14 iulie. Irina Walker, soțul său și alte 16 persoane încearcă să ajungă la o înțelegere cu procurorii americani, motiv pentru care au solicitat amânarea, relatează oregonlive.com.

John Wesley Walker şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale. De asemenea, ei mai sunt inculpaţi, alături de alte 12 persoane, de încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. Cocoşii ar fi avut cuţite ataşate de picoare, iar lupta nu se termina până ce unul dintre ei nu murea.

„Luptele de cocoşi sunt ilegale, atât în conformitate cu legislaţia federală, cât şi cu legislaţiile tuturor celor 50 de state”, a declarat Amanda Marshall, procuror al statului Oregon, la momentul arestării celor doi, în luna august. „Nu doar că sunt o practică barbară, dar luptele de cocoşi pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică şi facilitează săvârşirea de alte fapte ilegale”, a adăugat aceasta.

Într-un comunicat dat publicității anul trecut, Casa Regală a României își manifesta speranţa că justiţia va soluţiona în cel mai rapid şi just mod cazul Principesei Irina, cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Nu este o gluma! Mihai Eminescu primeste sute de mesaje pe pagina de Facebook. Vezi ce i-au transmis romanii

URMĂTORUL ARTICOL

Derby in Cupa Romaniei 2014! Steaua – Dinamo si Petrolul – Astra vor fi cele doua semifinale din acest an

Ultimele știri de la International