peter_boettke

Profesorului Peter Boettke i se va acorda pe 21 mai 2013 titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

e 21 mai, la ora 12.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu” va avea loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași domnului profesor Peter J. Boettke. Reprezentant de marcă al școlii austrice de economie, Peter J. Boettke este Branch Banking and Trust (BB&T) Professor pentru Studiul Capitalismului, Director pentru Studii Doctorale si Profesor de Economie la Mercatus Center, George Mason University. Specializarile sale sunt Teoria Proceselor de Piață, Economia Politica Comparată și Metodologia Gândirii Economice. Peter Boettke este membru în Consiliul Academic al CADI din 2006.
Tot pe 21 mai, începând cu ora 18.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, Peter Boettke va susține conferința cu tema „Living Economics: Yesterday, today and tomorrow”. Autor a numeroase lucrări și editor coordonator a câtorva dintre cele mai prestigioase colecții de specialitate (Cambridge Studies in Economics, Cognition and Society, New Thinking in Political Economy Book Series), profesorul Boettke va participa și la lansarea în limba română a celui mai recent volum al său, Living Economics: Yesterday, today and tomorrow.
Pe 21 mai, la ora 12.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu” va avea loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași domnului profesor Peter J. Boettke. 

Pe 21 mai, la ora 12.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu” va avea loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași domnului profesor Peter J. Boettke. 

Reprezentant de marcă al școlii austrice de economie, Peter J. Boettke este Branch Banking and Trust (BB&T) Professor pentru Studiul Capitalismului, Director pentru Studii Doctorale si Profesor de Economie la Mercatus Center, George Mason University. Specializarile sale sunt Teoria Proceselor de Piață, Economia Politica Comparată și Metodologia Gândirii Economice. Peter Boettke este membru în Consiliul Academic al CADI din 2006.Tot pe 21 mai, începând cu ora 18.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, Peter Boettke va susține conferința cu tema „Living Economics: Yesterday, today and tomorrow”. Autor a numeroase lucrări și editor coordonator a câtorva dintre cele mai prestigioase colecții de specialitate (Cambridge Studies in Economics, Cognition and Society, New Thinking in Political Economy Book Series), profesorul Boettke va participa și la lansarea în limba română a celui mai recent volum al său, Living Economics: Yesterday, today and tomorrow.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Procurorii DIICOT Oradea l-au trimis in judecata pe arhitectul francez Charles Fejto, fondatorul unei organizatii internationale pentru protectia copilului aflata sub tutela ONU, acuzat ca a incercat sa cumpere o fata de 14 ani cu 100.000 de euro

URMĂTORUL ARTICOL

Maria Raducanu si Vizi Imre in concert caritabil la Iasi, joi, 23 mai 2013, la Teatrul Luceafarul

Ultimele știri de la Eveniment