Prognoza meteo pentru 12 si 13 mai 2014! Iata cum va fi vremea in tara

 

 

 

Luni, vremea va fi in general instabila.

Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice pe arii extinse in jumatatea de nord a tarii, in zonele de deal si de munte si pe spatii restranse, mai ales seara si noaptea si in celelalte regiuni. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15…20 l/mp si va cadea grindina.

 

Local vantul va avea intensificari mai ales pe parcursul zilei. Temperaturile maxime, mai scazute decat in intervalul precedent in vest, nord si centru, vor avea valori de la 14 grade in Maramures si in estul Transilvaniei pana la 27 de grade in Muntenia, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 14 grade.

 

LA BUCURESTI

Ziua, vremea va fi frumoasa si calda, cu cer variabil. Seara si noaptea, innorarile se vor accentua si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 25…26 de grade, iar cea minima de 11…12 grade.

 

 

MARTI

Ziua cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in sud-vestul tarii, la deal si la munte si doar izolat in restul teritoriului. Seara si noaptea instabilitatea atmosferica se va accentua, iar fenomenele specifice acesteia isi vor face aparitia in majoritatea regiunilor. In Banat, Oltenia, precum si in zona Carpatilor Meridionali pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 20…25 l/mp. Izolat va cadea grindina. Temperaturile maxime, in scadere in partea de sud-est, vor fi cuprinse intre 17 grade pe litoral si 24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 14 grade.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Veste importanta pentru medicii din Romania de la Ministrul Sanatatii – medicii vor putea desfasura activitati remunerate dupa terminarea orelor de program

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie romani! Salariile vor creste cu 50 de lei de la 1 iulie 2014

Ultimele știri de la Actualitate