Programul Rabla ar putea continua de la 1 aprilie insa dupa alte reguli. Vezi detalii

 

 

 

Ministrul Mediului, Attila Korodi a anuntat ca Programul Rabla ar putea fi reluat din 1 aprilie, Acesta a menţionat că va fi un sistem diferit, care nu va mai include certificatele pe hârtie. Totul va fi lucrat în baze de date electronice, a precizat ministrul.

 

„După dezbaterea care a avut loc săptămâna aceasta, programului Rabla ar putea să i se dea drumul la 1 aprilie. Văd că există o cooperare cu patronatele din zona industriei auto, din zona REMAT-urilor, ca să fie mecanismul bine închegat. Ceea ce pot să vă spun este că va fi un sistem diferit, care va exclude certificatele în forma de hârtie, de acum încolo totul se va lucra în baze de date electronice, sigure şi care să ajute ca realmente nu numai să scoatem din trafic rable, dar să reîmprospătăm şi parcul auto” , a spus ministrul Mediului.

Programul Rabla pe 2014 ar putea aduce unele noutăţi, printre care înscrierea cetăţenilor direct la dealer şi eliminarea colectorilor, precum şi acceptarea maşinilor mai vechi de 8 ani, urmând să fie distribuite 20.000 de tichete de câte 6.500 de lei, potrivit proiectului pus în dezbatere publică, relatează Mediafax.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Valahu a venit la Romanii au talent (14.03.2014) si a facut show cu Piticu VIDEO

URMĂTORUL ARTICOL

Mai multe birouri teritoariale vor fi deschise pentru romi la Iasi. Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate