Proiect international pentru alfabetizarea adultilor organizat de Asociatia EuroDEMOS la Iasi

 

 

 

Asociatia EuroDEMOS deruleaza in perioada 2-14 iunie proiectul international „European tools for adults literacy in democracy”, ieri la Palatul Roznovanu fiind gazduit unul din workshop-urile organizate in cadrul acestui proiect.

Proiectul implica, potrivit organizatorilor, colaborarea cu organizatii si specialisti din 8 state europene – Belgia, Bulgaria, Grecia, Italia, Lituania, Anglia si Turcia, state reprezentate la Iasi de 13 formatori. „European tools for adults literacy in democracy” se adreseaza profesionistilor implicati in activitatile de alfabetizare a adultilor, interesati de activitati pedagogice si de consiliere in domeniu si este coordonat de catre specialisti, traineri, evaluatori de competente profesionale, manageri de proiect, inspectori de resurse umane, organizatori de spectacole sau auditori in domeniul calitatii specializati in proiecte europene”, a precizat Mihaela Bolohan, coordonatorul proiectului. In cadrul workshop-ului va fi dezvoltat un set inovativ de instrumente, fiind realizat un schimb de cunostinte, know-how, metode de predare si consiliere pentru dezvoltarea activitatii de alfabetizare a adultilor. „Pachetul de instrumente cuprinde patru sectiuni, mai precis instrumente de formare, instrumente pedagogice digitale, instrumente pentru incluziune sociala si instrumente pentru management organizational”, a completat Mihaela Bolohan.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Trei oferte pentru lucrarile de regenerare urbana a strazii Lapusneanu, a Pietei Unirii si pasajului subteran din Iasi. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Expozitie de sculptura si desen – Absente incercuite, la Galeria de arta DANA, luni 16 iunie 2014

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in