manastrea_golia

Proiectul de reabilitare a Manastirii Golia a fost aprobat, per total proiectul avand valoarea de 19 milioane de lei

Ieri, plenul Consiliului Local a intrunit la limita cvorumul pentru a se putea aproba singurul proiect de pe ordinea de zi, prezenti la sedinta fiind 14 din cei 27 de alesi locali. Dispozitia de convocare a vizat aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de reabilitare a Manastirii Golia. „Este vorba de proiectul reabilitarii Manastirii Golia, cea de-a doua etapa. S-au aprobat indicatorii economici. Per total, proiectul are o valoare de circa 19 milioane de lei, din care cofinantarea municipalitatii este de 180.000 de lei, iar a Consiliului Judetean de 317.000 lei”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Proiectul aprobat ieri la primarie presupune amenajarea strazilor George Enescu, Golia, Armeana si a grupului sanitar din Targu Cucu. Totodata, incluse in finantare sunt si iluminatul arhitectural al strazilor adiacente zonei Manastirii Golia, amenajarea spatiilor verzi, instalarea de mobilier urban, dar si restaurarea picturilor interioare si a frescelor Manastirii Golia.
Ieri, plenul Consiliului Local a intrunit la limita cvorumul pentru a se putea aproba singurul proiect de pe ordinea de zi, prezenti la sedinta fiind 14 din cei 27 de alesi locali. 

Ieri, plenul Consiliului Local a intrunit la limita cvorumul pentru a se putea aproba singurul proiect de pe ordinea de zi, prezenti la sedinta fiind 14 din cei 27 de alesi locali. 

Dispozitia de convocare a vizat aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului de reabilitare a Manastirii Golia. „Este vorba de proiectul reabilitarii Manastirii Golia, cea de-a doua etapa. S-au aprobat indicatorii economici. Per total, proiectul are o valoare de circa 19 milioane de lei, din care cofinantarea municipalitatii este de 180.000 de lei, iar a Consiliului Judetean de 317.000 lei”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii. Proiectul aprobat ieri la primarie presupune amenajarea strazilor George Enescu, Golia, Armeana si a grupului sanitar din Targu Cucu. Totodata, incluse in finantare sunt si iluminatul arhitectural al strazilor adiacente zonei Manastirii Golia, amenajarea spatiilor verzi, instalarea de mobilier urban, dar si restaurarea picturilor interioare si a frescelor Manastirii Golia.

bzi.ro 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Sistemul de iluminat public al Iasului va beneficia in acest an de o serie de modernizari

URMĂTORUL ARTICOL

40 de autobuze vor fi cumparate in luna septembrie in Iasi, pentru a fi folosite pe traseele de pe care vor fi scoase tramvaiele

Ultimele știri de la Actualitate