Protest cu un puternic impact emoțional pentru participanții la trafic în zona Lețcani. Lumânări și ursuleți de pluș pe acostamentul străzii

În urma tragicului accident rutier petrecut în Lețcani, județul Iași, care s-a soldat cu moartea unui copil de 3 ani după ce a fost lovit de un TIR pe o trecere de pietoni ce traversează drumul european E85, locuitorii din zonă au organizat un protest pentru a aduce în atenția autorităților necesitatea trecerilor pietonale suspendate.

Cei prezenți la protest au blocat traficul pe E85 traversând în repetate rânduri la nivelul trecerii de pietoni aflată în fața școlii din Lețcani unde învață zeci de elevi, nu departe de trecerea pe care a avut loc tragedia, au aprins lumânări și au lăsat jucării pe marginea carosabilului, fiind creată o imagine cu un puternic impact emoțional pentru participanții la trafic.

Protestul este în memoria copilului care și-a pierdut viața și pentru a trage un semnal de alarmă, oamenii fiind deciși să organizeze și alte proteste până se vor lua măsuri.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un lac din Iaşi a inundat mai multe gospodării. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din curţile oamenilor

URMĂTORUL ARTICOL

SpaceX a lansat Starship, cea mai mare rachetă din lume

Ultimele știri de la Deschideri