Pub-ul THE TRUMPETS aduce atmosfera britanica la Iasi

În preajma sărbătorilor, când mulţi ieşeni caută un loc deosebit pentru relaxarea alături de prieteni, Palas le face o surpriză. The Trumpets Fine & Dandy Brit Place este cea mai nouă destinaţie de petrecere a timpului liber din ansamblu, care le oferă amatorilor de distracţie atmosfera tipic britanică.

Meniu british, sisteme de iluminat în formă de trompetă, cabină telefonică identică cu cele de pe străzile Angliei, mese şi scaune realizate din butoiaşe, radio şi pick-up vintage sunt elementele care definesc The Trumpets, locaţia inedită inaugurată recent în ansamblul Palas. Situat pe esplanada Teatrului Luceafărul, noul pub este locul perfect pentru a lăsa grijile la o parte şi a te bucura de o atmosferă caldă, într-un cadru relaxant. The Trumpets este singurul local englezesc autentic din oraş, nota britanică fiind imprimată de la meniurile apetisante şi băuturile fine, până la designul interior. Atenţia la cele mai mici detalii face ca The Trumpets să nu fie doar un pub, ci refugiul în care simţurile îţi sunt răsfăţate, pentru a-ţi asigura bună dispoziţie.

Clienţii localului britanic se pot delecta cu o varietate de preparate şi băuturi specifice pub-urilor din Regatul Unit. Specialităţi precum „english breakfast”, „fish & chips”, „onion rings” şi deliciosul „fudge” leoferă clienţilor aromele aparte ale reţetelor populare în Anglia. O diversitate de băuturi, printre care şi renumitul „cidru”, sunt atracţia celor care, după o zi de serviciu, vor să facă o mică incursiune în Marea Britanie.

The Trumpets se diferenţiază prin amenajarea deosebită şi atmosfera prietenoasă, care aduce ieşenilor aerul veritabil al pub-urilor britanice. Totul într-un spaţiu care îmbină tradiţionalul cu modernul, pentru a acoperi toate gusturile petrecăreţilor dornici de distracţie şi multă voie bună.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Topul celor mai proaste diete ale anului 2014

URMĂTORUL ARTICOL

Patriarhul Daniel cere respingerea proiectului de lege privind eliminarea orelor de religie

Ultimele știri de la Comunicate de presa