Purtatorul de cuvant al DGASPC Iasi, Tiberiu Bantas a fost suspendat din functie marti, 11 februarie, dupa ce a postat pe Facebook comentarii jignitoare la adresa unor persoane publice

 

 

 

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi, suspendat din funcţie după postări jignitoare pe Facebook

 

Directorul DGAPSC Iaşi, Florin Ion, a declarat că purtătorul de cuvânt al instituţiei Tiberiu Bantaş a fost suspendat din funcţie şi va fi anchetat de comisia de disciplină a Direcţiei, după ce a postat pe Facebook comentarii jignitoare la adresa unor vedete din România, între care Mihaela Rădulescu, Lavinia Pârvu şi Ion Dichiseanu, dar şi referitor la o fetiţă care a rămas însărcinată.

 

În comentariile sale, Bantaş foloseşte expresii precum „curvă obosită”, „borţoasă” şi „moş senil”.

 

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat, este vorba despre imaginea instituţiei. Nu poţi folosi ca funcţionar public astfel de cuvinte. Azi (marţi – n.r.), am decis suspendarea sa din funcţie, iar în plus va fi sesizată Comisia de Disciplină din cadrul instituţiei”, a spus directorul DGASPC Iaşi, Tiberiu Bantaş.

 

El a precizat că până la finalizarea anchetei Comisiei de Disciplină, Tiberiu Bantaş va rămâne simplu angajat al Direcţiei.

 

„Nu mă pot pronunţa asupra sancţiunii finale, membrii Comisiei vor decide”, a adăugat directorul DGASPC Iaşi.

 

Între timp, Tiberiu Bantaş a şters toate comentariile jignitoare de pe pagina sa de Facebook şi a refuzat să comenteze incidentul.

 

Tiberiu Bantaş lucrează de 14 ani în cadrul DGASPC Iaşi, iar din anul 2008 este purtătorul de cuvânt al acestei instituţii.

romaniatv.net

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Florian Cormos, fost comandant al Coloniei de munca Cernavoda, urmarit penal pentru genocid. Florian Cormos este al treilea tortionar pentru care IICCMER sesizeaza procurorii

URMĂTORUL ARTICOL

Un accident rutier s-a produs in zona Alexandru – Podul de Piatra, Iasi! Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate