Rasturnare de situatie in cazul patronului din Galati, Mircea Tanislav, impuscat la o partida de vanatoare. Procurorii au incadrat incidentul ca moarte suspecta si fac cercetari pentru ucidere din culpa si braconaj

 

 

 

Iniţial s-a crezut că bărbatul, care era patronul unei discoteci din localitatea gălăţeană Barcea a alunecat pe gheaţă când se întorcea de la vânătoare şi s-a împuşşcat accidental.

 

 

Ulterior, după ce procurorii gălăţeni au preluat ancheta au infirmat această ipoteză şi au au declarat, fără să ofere prea multe amănunte, că desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj şi ucidere din culpă. Mai multe certitudini vor avea însă după ce medicii legişti vor efectua necropsia.

 

În paralel, rudele şi cunoscuţii bărbatului exclud posibilitatea ca acesta să fi fost împuşcat voit, susţinând că acesta nu avea duşmani. „Nu ştim nimic oficial despre aşa ceva. Auzim acum pentru prima dată de această posibilitate. Noi ştim doar că a fost un accident. Nu ştim ce căuta acolo. Vorbisem cu el la telefon cu o jumătate de oră înainte şi mi-a spus că mai întârzie puţin. Urma să vină la noi. Mai mult de atât nu ştim”, a declarat ginerele omului de afaceri, pentru cotidianul Viaţă Liberă, din Galaţi.

 

Tragicul eveniment a avut loc joi seară pe un fond de vânătoare de lângă Tecuci. Bărbatul mort, Mircea Tanislav, avea 53 de ani.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Revoltator! Mama a patru copii din Schitu Duca si-a la­sat copii de izbeliste si a fugit cu postasul.

URMĂTORUL ARTICOL

Fostul stelist Maicon Pereira a decedat in urma unui grav accident rutier petrecut in Donetk

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in