Rasturnare de situatie la Steaua! Reghe ar putea ramane in Ghencea

 

 

 

Laurenţiu Reghecampf se află în vacanţă la Snagov, dar luni a lămurit situaţia în care se află, după ce zilele acestea s-a tot vorbit de placarea sa de la Steaua şi semnarea unui contract nou, cu Al Hilal.

Reghecampf a intervenit la Digi Sport 1 şi a spus următoarele: „Am o înțelegere cu cei de la Al Hilal, încă nu am semnat, plus că vreau să termin treaba la Steaua. Trebuie să găsim o cale să reziliem contractul. Este o clauză, am vorbit cu patronul și dacă nu ne vom înțelege, trebuie să termin ce am început la Steaua. Trebuie să schimbăm foarte multe, e nevoie de investiții, o să trebuiască să schimbăm anumți oameni”, a declarat Reghecampf.

El a mai adăugat că marți va face o scrisoare oficială pe care o va adresa conducerii clubului și în care va scrie care sunt cererile sale. „Eu mai am un an de contract cu Steaua, sunt mulțumit de partea financiară, dar este nevoie de mai multe schimbări atât la nivelul clubului, cât și la cel al jucătorilor. Când se cere calificarea în grupele Champions League, câștigarea campionatului, a Cupei României, a Cupei Ligii, atunci e nevoie de mai mult decât a fost până acum.

 

Nivelul a crescut și în preliminariile Champions League, va fi mai dificil acum de ajuns în grupe. Sună puțin scandalos, dar eu iubesc Steaua, țin foarte mult la Gigi Becali și la MM, dar dacă se vrea performanță, atunci trebuie schimbate foarte multe lucruri”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf, la Digi Sport.

 

Reghe a lăsat clar de înțeles că la Steaua este nevoie și de un om în conducere, alături de care să-și poate desfășura activitatea. „Nu mai pot fi singur în club. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Mai sunt trei săptămâni și începe pregătirea, apoi vine imediat primul meci din preliminarii, hai să zici că acela nu va fi foarte dificil și vei mai avea apoi parte de două săptămâni de pregătire. Repet, este nevoie de mai multe schimbări de oameni la nivel de conducere, dar și de transferuri și alte investiții. Calificarea asta în Champions League nu se face așa ușor”, a mai spus Reghecampf.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Situatie incredibila – si-a vandut fratele minor unui pedofil german pentru cativa lei

URMĂTORUL ARTICOL

Trei persoane au fost ranite, luni seara 26 mai 2014, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita la intrarea in orasul Nasaud de un tren regio care circula pe ruta Ilva Mica – Dej

Ultimele știri de la Sport