RATP Iasi face un apel catre soferii si participantii la trafic dupa ce culoarele folosite de mijloacele de transport public sunt de multe ori blocate de soferii imprudenti si agresivi. Vezi detalii

 

 

 

 

 

 

 

Culoarele folosite de mijloacele de transport public sunt de multe ori blocate de soferii imprudenti si agresivi. Autobuzele si tramvaiele aglomerate sunt astfel nevoite sa stea pe loc chiar si minute bune, pana ce soferii imprudenti sau chiar agresivi deblocheaza sina de tramvai sau culoarul autobuzului.

Dese sunt si cazurile in care taximetristii sau alti conducatori auto opresc masinile in statiile de transport public.

 

„RATP Iasi face un apel catre soferi si ceilalti participanti la trafic pentru a da dovada de toleranta si a respecta legislatia în ceea ce priveste punctele de îmbarcare si debarcare a calatorilor. Nerespectarea normelor aflate în vigoare, precum si lipsa simtului civic, pot degenera si conduce catre situatii dramatice”, spune Maricel Gherca, director general RATP Iasi. 

 

Acesta atrage atentia ca astfel de situatii pot duce la evenimente cum a fost cel din 5 februarie, cand un sofer RATP a fost atacat cu un aparat electrosoc de catre un taximetrist. „Angajatul regiei a suferit tulburari ale ritmului cardiac si a necesitat consult medical. Acesta este cunoscut cu antecedente medicale, iar agresiunea cu electrosocuri ar fi putut avea asupra sa consecinte mult mai grave”, a mai spus oficialul RATP Iasi.

bzi.ro

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor. Totodată, Daniel Chitoiu a renuntat si la postul de vicepremier

URMĂTORUL ARTICOL

Partia din Sararie a fost luata cu asalt! Vezi bilantul incasarilor inceputului de februarie

Ultimele știri de la Actualitate