razie_taximetristi

Razie printre taximetristii ieseni! Politistii au verificat legalitatea activitatilor de taximetrie in zona Aeroportului Iasi si statiile CFR din judet

Zeci de taximetristi din Iasi au fost amendati de politistii rutieri, in urma unei actiuni derulate in colaborare cu politisti din cadrul SRPT. Acestia au verificat legalitatea activitatilor de taximetrie desfasurate in zona Aeroportului International Iasi si statiile CFR din judet. La actiune au participat 5 angajati de la Politia Transporturi si 18 angajati de la Politia Rutiera, fiind amendati 112 taximetristi, valoarea totala a sanctiunilor fiind de 16.120 de lei.
Zeci de taximetristi din Iasi au fost amendati de politistii rutieri, in urma unei actiuni derulate in colaborare cu politisti din cadrul SRPT.

Zeci de taximetristi din Iasi au fost amendati de politistii rutieri, in urma unei actiuni derulate in colaborare cu politisti din cadrul SRPT.

Acestia au verificat legalitatea activitatilor de taximetrie desfasurate in zona Aeroportului International Iasi si statiile CFR din judet. La actiune au participat 5 angajati de la Politia Transporturi si 18 angajati de la Politia Rutiera, fiind amendati 112 taximetristi, valoarea totala a sanctiunilor fiind de 16.120 de lei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Gabriel Bivolaru, fost deputat PDSR, a fost retinut fiind suspectat de furt de produse petroliere, evaziune fiscala si spalare de bani

URMĂTORUL ARTICOL

Sperantele de imbogatire a micilor afaceristi ieseni au fost spulberate de municipalitate! Mutarea bazarului in CUG ii duce la faliment. „Nu am vandut nimic astazi. E duminica, la vechea locatie deja aveam buzunarele pline. Acum nimic”

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in