RCS & RDS deschide in Iasi un magazin nou sub brandul Digi

RCS & RDS deschide astazi, 9 februarie, in Iasi, un magazin nou sub brandul Digi, localizat in str. Anastasie Panu, nr. 27, bloc Moldova, prezentat sub un concept nou si inovator.Aceasta etapa face parte din procesul de tranzitie a produselor si serviciilor companiei RCS & RDS catre brandul Digi. Pana in acest moment, compania a aliniat sub acest brand, intreaga oferta de servicii de telecomunicatii, precum si divizia de continut TV, respectiv toate televiziunile detinute. Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi si la nivelul retelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interactiune cu clientii, care sunt consiliati de personalul companiei pentru a putea face o alegere cat mai potrivita cu necesitatile lor de comunicare. Totodata, noul magazin vine in intampinarea clientilor cu un design modern si unic in piata de telecom.
Magazinul Digi are o suprafata de 170 mp si este delimitat in mai multe zone: zona de consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa, zona de consiliere si vanzare Digi Mobil, unde clientii au acces la gama de echipamente si telefoane mobile si zona de plata a facturii, unde clientii isi pot achita facturile lunare.  
Programul magazinului Digi este de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00 si sambata, de la 09:00 – 13:00.
RCS & RDS a deschis si alte magazine sub brandul Digi, in orasele RCS & RDS a deschis anul trecut si alte magazine sub brandul Digi in orasele: Bucuresti, Oradea, Constanta, Galati, Cluj, Timisoara, Targu Jiu, Pitesti, Craiova, Targu Mures, Arad, Sibiu, Brasov.
Compania va moderniza gradual si va integra in noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenta proprii existente la nivelul intregii tari.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Creste numarul somerilor in judetul Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

Braconajul e in floare! 80 de kg de peste confiscat de politisti

Ultimele știri de la Comunicate de presa