Reactia lui Ponta dupa accidentul lui Ludovic Orban de la Sarca

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că liberalul Ludovic Orban este un „bufon” despre care el nu vrea să vorbească şi că este problema lui de câte ori se răstoarnă acesta cu maşina, după ce Orban, care a fost implicat într-un accodent rutier, a relatat că Ponta s-a oprit şi a făcut poză.
„Eu cred în continuare că Orban este un bufon şi nu vreau să vorbesc despre bufoni. Termenul de menestrel nu definea ceea ce vroiam eu să spun. De câte ori se răstoarnă Orban cu maşina e problema lui”, a spus Ponta la postul B1 TV.
 
Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Ludovic Orban, a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier, la ieşirea din localitatea ieşeană Sârca, după ce maşina pe care acesta o conducea s-a răstunat pe marginea şoselei, într-o curbă.
 
Ludovic Orban a declarat pentru MEDIAFAX că, din cauza carosabilului umed, maşina condusă de el a derapat şi, încercând să o îndrepte, nu a putut opri, iar roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de scurgere.
 
Ulterior, la Digi 24, Orban a relatat că premierul Victor Ponta, aflat în trecere, s-a oprit „şi a făcut o poză”, plecând apoi spre Focşani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Programul saptamanii la Teatrul Luceafarul

URMĂTORUL ARTICOL

Baiatul senatorului Ionel Agrigoroaei a fost batut

Ultimele știri de la Eveniment