Recolta de bostani demna de Cartea Recordurilor! Un fermier din Vladeni, Iasi,a obtinut o recolta de sute de kilograme

 

 

 

Mare i-a fost surpriza unui fermier, din localitatea Vladeni, cand si-a vazut recolta demna de Cartea Recordurilor. Zeci de bostani uriasi au crescut in propria gradina.

Ieseanului nu i-a venit a crede cand a vazut ca pe zi ce trece, dimensiunile bostanilor capatau proportii impresionante. Recolta care a cantarit sute de kilograme a atras privirile tuturor vecinilor si toti s-au intrebat care este misterul semintelor cultivate. Un singur bostan are aproape greutatea unui om, este ecologic suta la suta si a ajuns la aceste dimensiuni fara a avea un tratament special. Fermierul nu a folosit nici ingrasamant, iar singurul secret al acestei recolte „cu greutate” este pamantul roditor si daruirea cu care agricultorul isi ingrijeste an de an fiecare bucata de pamant. Nu se simte obosit si pune suflet atunci cand cultiva terenurile proaspat arate. Cea mai mare dovada pentru aceasta pasiune mostenita din generatie in generatie ramane gramada uriasa de bostani. Chiar daca anotimpul rece si-a intrat in drepturi, fermierul a inceput deja sa se gandeasca la productia de anul viitor si la lucrarile agricole pe care le va incepe din primavara.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Descindere in forta, astazi dimineata (03.12.2013), intr-un apartament situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Tutora, Iasi

URMĂTORUL ARTICOL

La Teatru FiX se canta live – ELEGANT JAZZ BAND, joi 5 decembrie 2013

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in