Reghe a primit un cadou de 200 de mii de euro de la seici, un Bentley complet echipat

 

 

 

In varsta de 38 de ani, cu doua titluri ale Ligii I si o Supercupa a Romaniei in palmares, dar si cu o participare in grupele Ligii Campionilor, Laurentiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe doi ani cu Al Hilal, formatie din capitala Arabiei Saudite, acesta urmand sa incaseze nu mai putin de 5 milioane de dolari.

 

 

Curtat intens de seicii arabi, care i-au pus pe masa o oferta de zece ori mai mare decat contractul pe care il avea cu Steaua, Reghecampf a acceptat in cele din urma sa plece intr-o noua aventura. Iar vestea i-a multumit pe seici, care au ales sa-i faca si un cadou lui Reghecampf.

 

Cu un contract „beton” semnat, conform caruia ar urma sa aiba asigurata o locuinta si o masina din partea clubului, dar si bilete de avion nelimitate pe ruta Bucuresti – Riyadh, Reghecampf a primit o veste frumoasa. Acesta nu a primit orice masina din partea clubului, ci un Bentley complet echipat, a carui valoare ajunge la circa 200 de mii de euro. De asemenea, sotia antrenorului a primit si ea o masina identica.

 

A sacrificat un miel in cinstea lor

Daca seicii arabi i-au dat lui Reghe un Bentley si i-au pus pe masa un contract in valoare de 5 milioane de euro, Laurentiu Reghecampf i-a onorat altfel pe oamenii care au venit la Bucuresti sa negocieze.

 

Antrenorul Stelei le-a oferit acestora un miel, pe care l-a sacrificat si l-a gatit la ferma.

 

Reghecampf a dat bani de la el, Sami Al Jaber a primit un Bentley

Tot o masina identica a primit si fostul antrenor al lui Al Hilal, Sami Al Jaber, cel care a fost inlocuit de Reghecampf. Antrenorul de 42 de ani a primit drept „cadou de despartire” o masina, in timp ce Reghecampf a fost nevoit sa renunte la restante de circa 350 de mii de euro pentru a fi lasat sa plece de la Steaua.

sport.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Temperaturi de peste 30 de grade in urmatoarele zile

URMĂTORUL ARTICOL

Remediu natural pentru reglarea glicemiei. Vezi detalii

Ultimele știri de la Sport