tragedie_cronica_carcotasilor

Regizorul Eduardo Vasquez, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii „Cronica Carcotasilor”, a fost gasit mort, intr-o camera de hotel din Turcia. DEcesul ar fi survenit din cauza unui infarct

Eduardo Vasquez, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Turcia. Autoritățile au constatat că decesul ar fi survenit din cauza unui infarct, ne-au declarat surse din cadrul postului PRIMA TV.
Vasquez a lucrat în 2011 cu mai mulți membri ai echipei de la ”Cronica cârcotașilor”, cu care a filmat câteva clipuri publicitare. De asemenea, tot sub bagheta lui au fost realizate și noile promo-uri ale postului Prima TV.
Este a doua pierdere suferită în decurs de trei ani, după ce actorul Tecuceanu a murit, în urma unor complicații pulmonare. Tecuceanu era cunoscut mai ales pentru că îi interpreta, de obicei, pe Vadim Tudor, Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”.
Blestemul nu s-a oprit aici, în 2011, Șerban Huidu suferind un grav accident la ski, în Austria, în urma căruia a intrat în comă. Abia își revenise, că, un an mai târziu, tot asupra lui Huidu se mai abătea o nenorocire: era protagonistul unui accident, în urma căruia au murit trei persoane.
Eduardo Vasquez, colaboratoe al echipei Cronica Carcotasilor,  în vârstă de 48 de ani, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Turcia. Autoritățile au constatat că decesul ar fi survenit din cauza unui infarct, au declarat surse din cadrul postului PRIMA TV.

Eduardo Vasquez, colaboratoe al echipei Cronica Carcotasilor,  în vârstă de 48 de ani, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Turcia. Autoritățile au constatat că decesul ar fi survenit din cauza unui infarct, au declarat surse din cadrul postului PRIMA TV.

Vasquez a lucrat în 2011 cu mai mulți membri ai echipei de la ”Cronica cârcotașilor”, cu care a filmat câteva clipuri publicitare. De asemenea, tot sub bagheta lui au fost realizate și noile promo-uri ale postului Prima TV.Este a doua pierdere suferită în decurs de trei ani, după ce actorul Tecuceanu a murit, în urma unor complicații pulmonare. Tecuceanu era cunoscut mai ales pentru că îi interpreta, de obicei, pe Vadim Tudor, Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”.Blestemul nu s-a oprit aici, în 2011, Șerban Huidu suferind un grav accident la ski, în Austria, în urma căruia a intrat în comă. Abia își revenise, că, un an mai târziu, tot asupra lui Huidu se mai abătea o nenorocire: era protagonistul unui accident, în urma căruia au murit trei persoane.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O companie de consultanta imobiliara din Marea Britanie organizeaza un tur pentru investitorii interesati de terenurile agricole din Romania. Achizitia de terenuri in Romania este o afacere buna pentru occidentali, dat fiind pretul mult mai mic

URMĂTORUL ARTICOL

Accident mortal la Arad (27.05.2013). Drumul DN7 Arad – Deva este blocat dupa coliziunea dintre un TIR si un autoturism. Doua persoane si-au pierdut viata

Ultimele știri de la Actualitate