Relație secretă în showbiz-ul din România! Catinca Roman a recunoscut

Catinca Roman dezvăluie într-un interviu recent despre relația cu Dan Bittman, dezvăluiri surprinzătoare pentru toată lumea

Catinca Roman a acordat recent un interviu în care a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Dan Bittman. Sora Oanei Roman a șocat pe toată lumea cu declarațiile sale, deoarece aceste detalii nu erau cunoscute până acum!

Catinca Roman a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV. În cadrul segmentului „Sosurile picante”, vedeta a făcut câteva mărturisiri interesante. Pentru cei care nu sunt familiarizați, regulile sunt simple. Invitații celebri trebuie să răspundă la întrebări uneori incomode sau să guste sosuri extrem de picante.

Sora Oanei Roman a ales prima variantă și, când i s-a pus întrebarea „Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, a răspuns sincer.

Se pare că povestea lor de dragoste nu a fost una de lungă durată și s-a întâmplat acum mulți ani. Cu toate acestea, cei doi au reușit să-și trăiască scurta idilă departe de ochii curioșilor. Deși a luat pe nepregătite internauții, mulți dintre ei au apreciat sinceritatea vedetei.

„Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, a fost întrebarea pe care Catinca Roman a primit-o.

Vedeta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a spus că Dan Bittman a fost cel cu care s-a iubit în secret.

„Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”, a spus Catinca.

Catinca Roman, critici severe la adresa lui Dan Bittman

Catinca Roman a exprimat critici dure la adresa fostului său partener, cu aproximativ trei ani în urmă. La acea vreme, Dan Bittman manifesta scepticism în privința COVID-19, iar declarațiile sale au fost puternic contestate.

„Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!”, spunea Catinca Roman, pentru Impact.ro.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Protestul israelienilor continuă: Străzile sunt din nou pline într-o nouă demonstrație împotriva reformei judiciare

URMĂTORUL ARTICOL

Aglomerație și întârzieri pe drumul E58 între Iași și Vama Sculeni din cauza unui semafor – Galerie Foto

Ultimele știri de la Monden