valentin_dorobantu_cfr_calatori

Relu Fenechiu l-a numit pe Valentin Dorobantu sef la CFR Calatori. Vezi cine este si ce avere are Dorobantu

Noul şef al CFR Călători va fi Valentin Dorobanţu, fost consultant al CFR Călători Bucureşti. Anunţul a fost făcut, joi, de ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.
Fenechiu a menţionat, de asemenea, că îl apreciază pe noul şef CFR Călători şi că poate să colaboreze bine cu acesta.
Ministrul Transporturilor a anunţat şi care vor fi şi noii membri ai Consiliului de Administraţie, mai exact Dana Galben, Claudiu Dumitrescu, Gheorghe Micu şi Alexandrina Gătej. Aceasta din urmă a fost consiliera preşedintelui Băsescu şi anterior şef de multinaţională. Gătej este noua şefă a Consiliului de Administraţie de la CFR Călători.
Ce avere are noul CEO CFR Călători
Potrivit declaraţiei de avere pe care a depus-o la finalul lunii ianuarie a acestui an, Dorobanţu deţine alături de alţi membri ai familiei sale trei terenuri, dintre care două au fost primite moştenire şi unul a fost obţinut prin vânzare-cumpărare, dar şi două apartamente şi o casă.
El nu are maşină şi nici bijuterii sau obiecte de artă a căror valoare totală să depăşească suma de 5.000 de euro. Noul CEO CFR Călători nu are conturi sau depozite bancare şi nici plasamente sau investiţii directe care să depăşească aceeaşi sumă.
Dorobanţu are o datorie de 8.000 de euro pe care trebuie să o restituie rudei sale, Silviu Dorobanţu.
El a încasat un venit anual de 67.209 lei din partea CFR Călători, la care s-a adăugat suma de 40.129 de lei primită ca salariu de la Informatică Feroviară SA, o filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate, suma de 246 de lei pentru poziţia sa de membru AGA la SC CFR Gevaro SA.
Noul şef al CFR Călători va fi Valentin Dorobanţu, fost consultant al CFR Călători Bucureşti.

Noul şef al CFR Călători va fi Valentin Dorobanţu, fost consultant al CFR Călători Bucureşti. 

Anunţul a fost făcut, joi, de ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Fenechiu a menţionat, de asemenea, că îl apreciază pe noul şef CFR Călători şi că poate să colaboreze bine cu acesta.Ministrul Transporturilor a anunţat şi care vor fi şi noii membri ai Consiliului de Administraţie, mai exact Dana Galben, Claudiu Dumitrescu, Gheorghe Micu şi Alexandrina Gătej. Aceasta din urmă a fost consiliera preşedintelui Băsescu şi anterior şef de multinaţională. Gătej este noua şefă a Consiliului de Administraţie de la CFR Călători.

Ce avere are noul CEO CFR Călători

Potrivit declaraţiei de avere pe care a depus-o la finalul lunii ianuarie a acestui an, Dorobanţu deţine alături de alţi membri ai familiei sale trei terenuri, dintre care două au fost primite moştenire şi unul a fost obţinut prin vânzare-cumpărare, dar şi două apartamente şi o casă.El nu are maşină şi nici bijuterii sau obiecte de artă a căror valoare totală să depăşească suma de 5.000 de euro. Noul CEO CFR Călători nu are conturi sau depozite bancare şi nici plasamente sau investiţii directe care să depăşească aceeaşi sumă.Dorobanţu are o datorie de 8.000 de euro pe care trebuie să o restituie rudei sale, Silviu Dorobanţu.El a încasat un venit anual de 67.209 lei din partea CFR Călători, la care s-a adăugat suma de 40.129 de lei primită ca salariu de la Informatică Feroviară SA, o filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate, suma de 246 de lei pentru poziţia sa de membru AGA la SC CFR Gevaro SA.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Alerta la nivel mondial! Coreea de Nord ameninta cu atacuri baza americana Anderson din Guam care se afla in „raza de actiune a mijloacelor de atac de precizie ale DRPK”

URMĂTORUL ARTICOL

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru nu vede cu ochi buni introducerea coplatii in sistemul sanitar romanesc

Ultimele știri de la Actualitate