Repartitoarele ar putea fi interzise

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) va cere parlamentului ca, prin lege, sa interzica utilizarea repartitoarelor. In acest sens, APC va sesiza si Curtea Constitutionala.

Repartitoarele de costuri pentru energia termica ar putea disparea. Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania va cere parlamentului sa modifice legislatia care impune utilizarea repartitoarelor.

„Demersul nostru a fost generat de numeroasele sesizari sosite pe adresa asociatiei in legatura cu costurile ridicate ale facturilor la caldura, din cauza faptului ca multi proprietari din blocuri inchid caloriferele si mare parte din caldura apartamentelor incalzite se transfera catre cele neincalzite. APC Romania va sesiza Comisia juridica a Camerei Deputatilor in vederea initierii unui act normativ care sa interzica folosirea acestor repartitoare in blocurile de locuinte, avand in vedere inechitatea creata de folosirea lor. Totodata, vom sesiza si Curtea Constitutionala, deoarece se incalca o serie de drepturi fundamentale”, a declarat Costel Stanciu, presedintele APC Romania, potrivit Romania TV.

 

 

sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Gabriel Resources, actionarul majoritar al Rosia Montana Gold Corporation cere o consultare pentru demararea unui proiect aurifer

URMĂTORUL ARTICOL

Ministrul Educatiei promite 1.981 de microbuze scolare pana la sfarsitul acestui an

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in