Reprezentantii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” Iasi au stabilit criteriile pentru admiterea din 2014. Vezi detalii

 

 

 

Reprezentantii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” Iasi au stabilit criteriile pentru admiterea din 2014, din vara, metodologia fiind votata in cadrul sedintei Senat de la inceputul acestei saptamani.

Astfel, la USAMV concursul de admitere pentru studii universitare de licenta si masterat va avea loc in perioada 16 – 25 iulie 2014, iar „admiterea candidatilor la USAMV din Iasi, la toate domeniile, se face prin concurs, pe baza notelor obtinute la probele de bacalaureat”.

 

Nota de la proba scrisa de Limba si literatura romana va conta in proportie de 50%, iar nota de la o alta proba scrisa, la alegere tot 50%, dupa cum se precizeaza in metodologia desfasurarii admiterii la USAMV pentru anul universitar 2014 – 2015. Pentru luna septembrie, intre 8 si 11, este prevazuta o a doua sesiune de admitere, doar in situatia in care vor mai ramane locuri disponibile. 

 

 

„USAMV Iasi promoveaza o oferta atractiva care cuprinde, pe langa oportunitati de studiu in specializari cautate pe piata muncii, conditii bune de cazare, masa si recreere in campusul studentesc si diverse facilitati pentru studenti. Absolventii de liceu care se inscriu la Facultatea de Agricultura pot opta pentru specializarile: Agricultura, Montanologie, Inginerie economica in agricultura, Tehnologia prelucrarii produselor agricole si Biologie; la Facultatea de Horticultura viitorii studenti se pot specializa  in Horticultura, Peisagistica si Ingineria mediului.

 

 

La Facultatea de Zootehnie, tinerii pot opta pentru specializarile: Zootehnie, Piscicultura si acvacultura, Inginerie si management in alimentatia publica si agroturism, Controlul si expertiza produselor alimentare, iar la Facultatea de Medicina Veterinara absolventii de liceu se pot inscrie la specializarea cu acelasi nume.

 

 

Pentru Medicina Veterinara, reprezentantii facultatii sunt in faza intocmirii dosarului de acreditare pentru studiu in limba engleza. Este important de precizat faptul ca toti studentii Universitatii beneficiaza de conditii moderne de cazare in campusul studentesc, in camine dotate cu sali de bucatarie si spalatorie, precum si de o baza sportiva completa, cu terenuri si sali de sport”, spun reprezentantii USAMV Iasi.

 

 

Admiterea 2014:

 

16 – 25 iulie – inscrierea candidatilor;

 

Locuri propuse spre aprobare Ministerului Educatiei Nationale (MEN), la studii de licenta: 650 finantate de la buget si 330 cu taxa.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Oportunitati de angajare la Endava Iasi care deruleaza si anul acesta cele doua programe dedicate studentilor si absolventilor. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Un barbat care facea autostopul in Bucium, in apropiere de Tamaz, a fost snopit in bataie de un sofer

Ultimele știri de la Actualitate