Restricții de circulație în weekend, în Copou! Concert INIMO pe stadionul Emil Alexandrescu!Lista completă a artiștilor

/

La acest sfârșit de săptămână, pe stadionul Emil Alexandrescu din municipiul Iași, va avea loc un festival caritabil de muzică. Evenimentul INIMO, organizat de părintele Dan Damaschin, va reuni mai mulți artiști renumiți. În cele două zile, circulația rutieră în zona Copou va fi restricționată.

O nouă ediție a festivalului INIMO va avea loc în această perioadă în municipiul Iași, pe stadionul Emil Alexandrescu din zona Copou. Pe data de 18 august vor urca pe scenă Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași, Circul de Stat Chișinău, Andia, Connect-R, Direcția 5 și Smiley. Sâmbătă, 19 august 2023, vor concerta Yanis Pavel, Nicoleta Nucă, Gașca Zurli, Horia Brenciu, Irina Rimes și Damian Drăgici. Duminică, 20 august 2023 vor urca pe scenă Ana Beregoi, Mario Fresh, Antonia, Iris, Ovidiu Lipan Țăndărică și Voltaj.  În cadrul evenimentului va avea loc și o tombolă. Cei care își cumpără bilete la evenimentul organizat de Asociația „Glasul Vieții” pot câștiga 10 excursii de 2 persoane la Ierusalim (20* 1.000 euro) sau un apartament în Complexul Royal Town din Copou, de 110 mii de euro.

Detalii despre evenimentul de la stadionul Emil Alexandrescu

La festival se poate participa cumpărând cu 50 lei un bilet pe o zi (reducere elevi și studenți), 100 lei bilet pentru o persoană pentru o zi. Cu 300 lei se poate plăti accesul pe 3 zile la festival pentru un cuplu soț-soție sau doi membri adulți plus doi copii sub 14 ani. Cu acest bilet se poate participa la tombola pentru excursia la Ierusalim și la cea pentru apartament. Cu 1.000 lei se poate lua un bilet pe 3 zile, cu acces la scenă și la artiști, plus participare la tombolă.

„Participând la Festival, ai șansa să ajuți un copil sărman să meargă la școală, contribuind la pachețelul acestuia cu rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai buna calitate, în cadrul proiectului Grăuntelui de Muștar. CU DUMNEZEU, ÎMPREUNĂ, FACEM OAMENI MARI!”, arată organizatorii evenimentului.

Restricții de circulație în Copou

Pentru ca evenimentul să se poată desfășura normal, municipalitatea a impus o serie de restricții în trafic în zona Copou. Astfel, circulatia rutieră va fi închisă în perioada 17 august, ora 9.00 – 20 august, ora 22.00 pe strada Gen. Toma Dumitrescu, pe sectorul de drum cuprins între aleea de acces către Casa Vânătorului și aleea Grigore Ghica Vodă. Circulația rutieră va fi închisă / restricționată în perioada 17 august, ora 9.00 – 20 august, ora 22.00 pe aleea Grigore Ghica Vodă, pe tronsonul cuprins între aleea de acces spre peluza A a stadionului și strada Gen. Toma Dimitrescu, precum și în parcarea de la peluza A.

„În scopul accesului riveranilor, al aprovizionării agenților economici din zonă și al fluidizării traficului rutier, circulația se va desfățura în ambele sensuri de mers, doar în perioada menționată, pe strada George Cosbuc, tronsonul dintre strada Dumbrava Roșie și aleea Grigore Ghica Vodă, și strada Dumbrava Roșie, între strada Gen. Toma Dimitrescu și strada George Coșbuc”, au spus reprezentanții municipalității ieșene.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Primăria Iași pregătește modernizarea depoului Dacia! O firmă din Timiș a luat caimacul pentru a pregăti hârtiile

URMĂTORUL ARTICOL

Ședință de Consiliu Local! Proiect de transformare a circulației pietonale în municipiul Iași

Ultimele știri de la Actualitate