Returul eternului derby! Meciul Dinamo – Steaua se va juca astazi (17.04.2014) pe Arena Nationala de la ora 20.30. Meciul va fi transmis in direct de ProTv si va hotara cine va juca in finala Cupei Romaniei

 

 

 

DINAMO-STEAUA LIVE. Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la DINAMO-STEAUA, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei României.

DINAMO-STEAUA se joacă, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

 

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, accesul spectatorilor la meciul DINAMO-STEAUA se va face începând cu ora 18:00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

 

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă înainte de DINAMO-STEAUA, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

 

De asemenea, pentru evitarea incidentelor la partida DINAMO-STEAUA, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua.

 

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor de la DINAMO-STEAUA să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 

DINAMO-STEAUA, meci contând pentru manşa retur a semifinalei Cupei României, se va disputa, joi, pe Arena Naţională, de la ora 20:30. În tur a fost STEAUA-DINAMO 5-2.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Schimbare radicala la Spitalul CF Iasi! Iata ce s-ar putea intampla cu spitalul

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie! ANM a emis o avertizare joi dimineata (17.04.2014) de cod portocaliu pentru mai multe judete

Ultimele știri de la Sport