Revolta lui Bendeac de Sf. Parascheva: Nu lăsați politicienii să intre în față la moaște!

Mihai Bendeac s-a arătat extrem de indignat de faptul că pelernii care au stat la coadă la moaștele Sfintei Parascheva nu s-au revolatat atunci când politicienii au intrat în față.

„Să stai la o coadă infernală pentru a pupa moaște și să nu te revolți când ești flegmat (la figurat, desigur) ori de câte ori politicienii sunt săriți peste rând de către popi, denotă pură dobitocenie.

Ba mai mult! Să-i votezi pe ăia care sar peste rând! Căci nah… Vorba lu Preferi-m-ar: „Vrednic este!”.

Ieșiți fraților la vot! Chiar dacă nu aveți nicio opțiune, mergeți să-l anulați. Stând acasă, votul vostru se va aduna cu votul unor Zombie manipulați.

Mama ei de democrație… Toți sunt egali în fața lui Dumnezeu. Mă rog… unii sunt ceva mai egali decât alții”, spune Mihai Bendeac pe Facebook.

„Această sinistră creatură”

Mihai Bendeac a mai avut în urmă cu ceva timp o reacție la adresa unui preot. Actorul a avut o reacție dură la adresa mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu, imediat după moartea acestuia, care a avut loc pe 28 septembrie.

Bendeac și-a amintit un episod al Revoluției din 1989, începută la Timișoara. „Mitropolitul Banatului a murit azi-noapte. Se spune că „despre morți numai de bine”. Numai că pe mine mă cam doare-n cur de ziceri și proverbe. Această sinistră creatură din imaginea alăturată, acest gunoi uman, a închis ușile bisericii în timpul revoluției de la Timișoara, iar zeci de tineri au fost împușcați și au pierit pe treptele acesteia fiindcă n-au avut unde să se adăpostească.

Aș spune „Dumnezeu să-l odihnească”! Dar, dacă Dumnezeu ăsta există așa cum îl descriu ei, atât acest porc, precum și majoritatea popilor, ar arde în Iad. Mi-e Greață!”, a postat Mihai Bendeac pe contul său de Facebook, potrivit click.ro.
 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ţara care extinde serviciul militar obligatoriu în cazul femeilor

URMĂTORUL ARTICOL

Cine a primit premii la Seara Valorilor, editia 2014

Ultimele știri de la Actualitate