ULTIMĂ ORĂ:

Revoltator! O strada din Iasi arata dezastuos de ani buni si nicio autoritate publica nu-si revendica responsabilitatea de a-l repara. Vezi detalii

Revoltator! O strada din Iasi arata dezastuos de ani buni si nicio autoritate publica nu-si revendica responsabilitatea de a-l repara. Vezi detalii
Citit : 3 views Comentariu

 

 

 

Un drum intens tranzitat de ieseni a fost complet uitat de autoritati. Strada nu a mai fost reparata de ani buni, gropile s-au format la tot pasul si a devenit practic un traseu off-road aproape imposibil pentru soferii care au curajul sa treaca pe acolo.

La fiecare cadere de precipitatii, noroiul pune stapanire pe strada Trei Fantani, care face legatura orasului cu Dancu. Acesti 4 kilometri de drum sunt lasati de izbeliste de autoritatile locale de ani buni, asta desi fac legatura intre doua drumuri nationale, DN 24 si DN 28. 

 

Fiind drumul cel mai scurt spre Tomesti pentru o mare parte din populatie, oamenii au devenit de-a dreptul revoltati pentru ca trebuie sa isi strice masinile prin gropile imense. „Aceasta sosea care leaga Dancu de Calea Chisinaului este de-a dreptul execrabila. In fiecare dimineata merg pe acest drum si imi rup masina, iar oamenii care care trec pe aici, merg prin glod pana la genunchi”, spune ieseanul Ciprian. 

Strada Trei Fantani sau „Drumul hotilor”, dupa cum mai este cunoscuta, este pasata prin acte de la o autoritate la alta si nimeni nu pare sa intervina pentru reparatii. „Nu este in administrarea noastra. Este o strada aflata pe teritoriul administrativ al Primariei Iasi, ca si cele doua drumuri nationale care au fost predate Directiei, in urma unei Hotarari de Guvern, pentru reabilitare, si care vor fi predate Primariei pe baza de proces verbal de predare-primire. Strada Trei Fantani este prinsa intr-un program de reabilitare, dar pana nu va fi predata cu proces-verbal, nu este in parohia noastra”, au declarat oficialii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi. De cealalta parte, „Drumul hotilor” nu este prins in niciun plan de reabilitare al Primariei Iasi, de parca strada cu pricina nu ar exista. Nu a fost alocata nicio suma pentru reparatii de ani de zile, iar strada Trei Fantani poate fi numita, pe buna dreptate, ulita Iasului.

 

bzi.ro