Rezultate surpriza in sondajele de la Galati. Isi pierde Marius Stan fotoliul de primar?

În urma unui sondaj de opinie efectuat la Galați de catre Agenda de Iasi privind intenția de vot a populației în cazul alegerilor pentru funcția de primar al Municipiului, s-au înregistrat următoarele rezultate: primarul în funcție, Marius Stan totalizează 16% din opțiunile respondenților. Marius Stan este candidatul UNPR, acesta beneficiind și de sprijinul organizației locale a PSD. Procentul confirmă nemulțumirea gălățenilor față de administrația Stan, în special datorită deconectarii unui mare număr de blocuri  de locuințe de la rețelele urbane de apă potabilă și termoficare, situație ce afectează peste 60.000 de locuitori ai orașului.

Locul 2 este ocupat de Cătălin Cristache, candidatul Mișcării Populare, cu 13 procente. Cătălin Cristache este nou intrat pe scena politică și s-a făcut cunoscut în ultimul an ca cel mai vocal opozant al primarului în funcție.

Nicușor Ciumacenco, candidatul propus de PNL, este clasat pe locul 3, cu 12%. Nicușor Ciumacenco a fost viceprimar PDL sub mandatul primarului PSD Dumitru Nicolae. Scorul obținut de acesta pare să confirme fricțiunile din interiorul PNL, Nicusor Ciumacenco nereușind să obțină sprijinul vechilor liberali.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Procurorul Emilian Eva, pus sub control judiciar

URMĂTORUL ARTICOL

La un liceu din Pascani, bataie din cauza unei postari pe Facebook

Ultimele știri de la National1