Richard Clayderman concerteaza la Iasi joi, 20 martie 2014! Vezi detalii

 

 

 

Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al lumii, concertează pentru a doua oară la Iaşi. Joi, 20 martie, „Prince of Romance” va aduce ieşenilor cel mai romantic mărţişor. Concertul pe care artistul îl va susţine, în premieră, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” Iaşi reprezintă un moment unic, care va atinge cele mai sensibile coarde sufleteşti, în cea mai romantică lună a anului.

 

Muzica lui Richard Clayderman generează armonie şi stare de bine. Sunetele magice care ies din pianul atins de Clayderman transpun publicul într-o lume fascinantă. Timp de două ore, spectatorii prezenţi la concert vor avea privilegiul să asculte live, într-o sală cu o acustică excepţională, un artist care a intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de „Cel mai de succes pianist al lumii”. Richard Clayderman, acompaniat de Camerata Regală, va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale, dintre care nu va lipsi, desigur, „Ballade pour Adeline”, dar şi piese celebre precum „You Raise Me Up”, „Titanic” sau „September”.

Pe 20 martie, de la ora 19.30, Richard Clayderman, concertează în Iaşi, centru cultural cu tradiţie al României. Pianistul cu o carieră de peste 40 de ani, care a surclasat vedete precum Lady Gaga, Bob Dylan, Adele sau Coldplay, însumând vânzări record de aproape 90 de milioane de copii, va susţine un concert live, în sala Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri”.

Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional, la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor, în oficiile Poştei Române şi online pe: vandbilete.ro, bilete.ro si eventim.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 500 de lei categoria VIP, 450 de lei categoria I, 400 de lei categoria a II-a.

Programul concertului va cuprinde in prima parte:

New Blue Rondo, A Comme Amour, Eleana, Adeline, Corazon de Nino, Coup de Coer, Root Beer Rag, Medley ABBA, Schindler’s List, Spartacus, Romeo et Juliette, September, You Raise Me Up;

Iar in partea a doua:

Pray, Titanic, Feliz, The Corrs, Les Miserables, America, Looking Up, Medley Stevie.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Recital de poezie „Femeia, eterna poveste…”, sambata 8 martie 2014, la Muzeul Memorial Mihail Kogalniceanu

URMĂTORUL ARTICOL

50 de persoane din trei ministere au fost audiate in dosarul accidentului aviatic din Apuseni. Vezi detalii

Ultimele știri de la Eveniment