Robert Cazanciuc se inscrie in UNPR

Potrivit unor surse, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc urmeaza sa se inscrie in UNPR, acesta urmand sa plece din PSD.

De asemenea, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri ca premierul Victor Ponta nu i-a cerut demisia dar o sa aiba o discutie cu premierul joi sau vineri si o sa decida dupa aceea.Ministrul Justitiei a fost intrebat insistent de jurnalisti despre o potentiala demisie, in conditiile in care PNL i-a cerut demiterea pentru comunicatul prin care le atrage atentia ca risca sanctiuni penale, dar si a zvonurilor ca unii lideri PSD sunt nemultumiti de activitatea sa.

„Oficial nu mi s-a cerut o asemenea demisie din partea premierului”, a spus Robert Cazanciuc, care a adaugat ulterior ca „nu am avut o discutie cu premierul, o sa am probabil aceasta discutie astazi sau maine.””O sa am o discutie si o sa decid dupa aceea”, a repetat ministrul justitiei, care participa miercuri la sedinta Consiliului Suprem al Magistraturii.”Daca mandatul meu la ministerul Justitiei a corespuns mandatului initial preluat acum doi ani, de a avea un raport de tara mult mai bun decat pana acum, de a contribui la cresterea increderii in justitie, aceasta evaluare poate fi facuta de premier si, daca ea nu corespunde mandatului initial,  sunt gata sa plec, nimeni nu este de neinlocuit”, a spus Robert Cazanciuc.

Senatorul social-democrat Daniel Savu a declarat luni seara, la Antena 3, ca in sedinta conducerii PSD de astazi i-a cerut premierului Victor Ponta inlocuirea din functie a ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, din cauza prestatiei slabe a acestuia din ultima vreme. Potrivit lui Savu, Ponta a spus ca nu il schimba pe Cazanciuc acum, il mai tine o saptamana. Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara, la TVR1, ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ar trebui sa-si dea demisia din functie pentru comunicatul prin care le atrage atentia liberalilor ca risca sanctiuni penale in cazul unor „manifestari politice ilegale”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Sit arheologic subacvatic, descoperit la Tulcea

URMĂTORUL ARTICOL

Duminica, rugaciuni pentru ploaie in toate bisericile din judet

Ultimele știri de la National1