Rockerii ieseni de toate varstele au un nou punct de intalnire la Zona PartySpace, in fiecare joi, de la 20:30. Vezi detalii

 

 

 

Rockerii ieseni de toate varstele au un nou punct de intalnire la Zona PartySpace, in fiecare joi, de la 20:30. Seara Rock din Zona Partyspace va fi sustinuta de catre Madalin, DJ cu state vechi in Iasi (DJ in XS in cadrul serilor Rock Nights, apoi in Hand, in prezent resident DJ in Zona).

Se va asculta numai muzica buna, intr-un playlist eclectic ce va incapsula rock vechi si nou, grunge si hardrock, ska si thrash, rock psihedelic si metal, progressive si multe altele. O scurta exemplificare de band-uri ar cuprinde The Stone Roses, Muse, Red Hot Chilli Peppers, Suede, Pink Floyd, dEus, Pantera, Slayer, Rammstein, Dream Theater, The Who, Led Zeppelin, Sepultura, Prodigy etc. Playlist-ul va fi completat de la o editie la alta cu noutati.

 

„Am incercat sa ne punem in pielea omului care lucreaza in timpul saptamanii de dimineata pana seara iar la finalul zilei isi doreste sa asculte un rock bun, intr-un mediu confortabil, in compania prietenilor. Scopul serii este sa ofere o distractie buna „ca pe vremuri” cand ascultam „roachenrol” si se strangea aproape tot Iasiul la un loc, in mijlocul saptamanii, indiferent de agenda incarcata de a doua zi. Cum spuneam, atat pentru rockerii vechi cat si pentru cei noi, joia la Zona poate constitui avant-premiera distractiei de weekend. Numai ca se intampla joia. La Zona. Ascultand rock pus de Madalin”, spun organizatorii despre noua seara rock din Iasi.

 

Pentru rezervari puteti suna la numarul 0743 022 886.

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ultima convorbire a pilotului Adrian Iovan cu cei de la Romatsa dupa ce a trecut de Sibiu: a anuntat ca va cobori la 2.100 m pentru ca nu mai vedea

URMĂTORUL ARTICOL

Vezi ce politicieni vor fi prezenti la Iasi, pe 24 ianuarie, la manifestarile organizate de Ziua Unirii Principatelor

Ultimele știri de la Eveniment