Romani, iata cum sunteti furati in hiprmarketuri! Vezi detalii

 

 

 

Verificările făcute într-un laborator, la cererea PRO TV, au scos la iveală diferenţe mari de greutate între conţinut şi ceea ce este scris pe ambalaj. De exemplu, o pungă de măsline care ar trebui să aibă 500 de grame, are doar 427 de grame. Mai puţin, cu peste 70 de grame. Nereguli sunt şi la carne şi brânzeturi. În cazul mezelurilor au fost depistate lipsuri de până la 100 de grame pe produs.

 

 

„Sunt persoane, anumiţi patroni, nu toţi, care se îmbogăţsc de pe urma acestor activităţi şi care trebuie aspru pedepsiţi”, a declarat Dragoş Frumosu, preşedinte FNSIA.

 

Însă până să fie prinşi şi sancţionaţi, mai bine ne ferim singuri.

 

„Eu cred că fiecare dintre noi, atunci când cumpărăm un kilogram de zahăr putem să-l cântărim chiar pe cântarul supermarketului şi să vedem dacă cu adevărat ceea ce este inscripţionat din punct de vedere al gramajului se regăseşte şi în conţinutul acelei pungi”, a declarat Sorin Merlea, preşedinte A.N.P.C.P.P.S.

 

De-a lungul timpului, şi Autoritatea pentru Protectia Consumatorului a confirmat faptul că suntem furaţi la cântar de comercianţi. Cele mai multe înşelăciuni depistate de ANPC au fost la zahăr, mălai, făină şi orez.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Cutremurator! Un barbat din Cristinesti, judetul Botosani risca ani grei de inchisoare dupa ce si-a omorat concubina cu o cruzime care i-a socat si pe anchetatori

URMĂTORUL ARTICOL

Spectacol aniversar: Petru Ciubotaru – 50 de ani de teatru! Recitalul Tinerete fara batranete si teatru fara de moarte este programat pentru 6 si 20 martie 2014

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in