ULTIMĂ ORĂ:

Romania – Argentina 0-0! Nationalele de fotbal ale Romaniei si Argentinei au terminat la egalitate, 0-0, intr-un meci amical de lux desfasurat miercuri seara pe Arena Nationala din Bucuresti

Romania – Argentina 0-0! Nationalele de fotbal ale Romaniei si Argentinei au terminat la egalitate, 0-0, intr-un meci amical de lux desfasurat miercuri seara pe Arena Nationala din Bucuresti
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

ROMANIA-ARGENTINA 0-0

 

„Sunt mulţumit de rezultat, un egal este foarte bun cu o echipă ca Argentina”, a declarat Victor Piţurcă după meci. Întrebat despre posbila sa înlocuire cu Reghecampf, Piţurcă a spus: „Burleanu e încă tânăr, a făcut o declaraţie nelalocul ei. Nu mă interesează banii, dar nu renunţ la nicio clauză, voi avea o discuţie cu noul preşedinte. Am auzit şi eu că Burleanu a spus că îl vrea pe Reghecampf selecţioner. Burleanu e încă tânăr. Îi plac declaraţiile astea care nu sînt la locul lor. Fiecare preşedinte are strategia lui. Pentru mine nu e nici o problemă, accept acest lucru. E normal! E alegerea lui. Nu voi fi supărat în cazul în care voi fi demis. Echipa lui Burleanu trebuie să aibă încredere în mine, altfel nu se poate. Echipa naţională e cel mai important compartiment al FRF”. Ulterior, Piţurcă a revenit cu o declaraţie: „Burleanu a venit in cabina antrenorilor. Mi-a spus ca de acum incolo vom lucra impreuna”.

 

„La el e tinerețea care produce adrenalină. Trebuie să fii echilibrat, să vezi situația. Sunt documente, obiective. Mâine e Comitet Executiv. O să-l prezint pe noul președinte și pe urmă el își va prelua prerogativele.  Sfatul meu pentru el e să respecte oamenii cu experiență. Dacă nu, greșește. 

 

Comitetul executiv m-ar propune la UEFA. Inițiativa e a secretarului general sau a unui președinte de federație. Dacă o fac, bine. Dacă nu… Există o clauză în contractul pe care îl am ca federația să mă propună, nu pentru mine neapărat, ci pentru ceea ce pot să fac acolo pentru fotbalul românesc.