olanda_romania_marti_de_la_21.30

Romania intalneste marti (26.03.2013) Olanda, pe Amsterdam Arena, partida contand pentru etapa a sasea a grupei D preliminare a Campionatului Mondial din 2014. Meciul Olanda – Romania va incepe de la 21.30 si va fi transmis in direct de TVR1

Echipa naţională de fotbal a României susţine, diseară, partida din deplasare cu Olanda, contând pentru etapa a şasea a grupei D preliminare a Campionatului Mondial din 2014. Batavii ocupă locul întâi în serie, cu punctaj maxim (15p), în vreme ce tricolorii se află pe locul trei, cu zece puncte, la egalitate cu ocupanta poziţiei secunde, Ungaria. Olanda este favorita certă a întâlnirii, iar un eventual eşec nu este o dramă pentru elevii lui Piţurcă, echipa României fiind în luptă pentru locul doi, care duce la baraj. Diseară, se joacă un meci important în această bătălie a barajului, Turcia – Ungaria. Gazdele ocupă poziţia a patra, cu şase puncte, iar o victorie le aduce la un punct în spatele Ungariei şi al României. Tricolorii au avantajul însă că vor juca partidele decisive cu cele două contracandidate la Bucureşti. Disputa Olanda – România începe la ora 21.30 şi este transmisă în direct de TVR1. Pentru căpitanul tricolorilor, Adrian Mutu, confruntarea de la Amsterdam poate însemna doborârea recordului de goluri la echipa naţională al lui Gică Hagi. Dacă înscrie, „Briliantul” ajunge la cota 36, depăşindu-l pe „Rege”, cu care se află momentan la egalitate. Clasamentul grupei: 1. Olanda – 15p, 2. Ungaria – 10p, 3. România – 10p, 4. Turcia – 6p, 5. Estonia – 3p, 6. Andorra – 0p.
Echipa naţională de fotbal a României susţine, marti (26.03.2013), partida din deplasare cu Olanda, contând pentru etapa a şasea a grupei D preliminare a Campionatului Mondial din 2014. 

Echipa naţională de fotbal a României susţine, marti (26.03.2013), partida din deplasare cu Olanda, contând pentru etapa a şasea a grupei D preliminare a Campionatului Mondial din 2014. 

Olanda ocupă locul întâi în serie, cu punctaj maxim (15p), în vreme ce tricolorii se află pe locul trei, cu zece puncte, la egalitate cu ocupanta poziţiei secunde, Ungaria. 

Olanda este favorita certă a întâlnirii, iar un eventual eşec nu este o dramă pentru elevii lui Piţurcă, echipa României fiind în luptă pentru locul doi, care duce la baraj. 

Diseară, se joacă un meci important în această bătălie a barajului, Turcia – Ungaria. Gazdele ocupă poziţia a patra, cu şase puncte, iar o victorie le aduce la un punct în spatele Ungariei şi al României. Tricolorii au avantajul însă că vor juca partidele decisive cu cele două contracandidate la Bucureşti. 

Disputa Olanda – România începe la ora 21.30 şi este transmisă în direct de TVR1. Pentru căpitanul tricolorilor, Adrian Mutu, confruntarea de la Amsterdam poate însemna doborârea recordului de goluri la echipa naţională al lui Gică Hagi.
Dacă înscrie, „Briliantul” ajunge la cota 36, depăşindu-l pe „Rege”, cu care se află momentan la egalitate. 

Clasamentul grupei: 1. Olanda – 15p, 2. Ungaria – 10p, 3. România – 10p, 4. Turcia – 6p, 5. Estonia – 3p, 6. Andorra – 0p.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Ziua Politiei Romane la Iasi: vezi care sunt politistii care au primit distinctii sau care au fost avansati in grad

URMĂTORUL ARTICOL

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu si omologul sau american, Chuck Hagel, au avut o convorbire telefonica despre scutul antiracheta, situatia din Afganistan, Coreea de Nord, Iran si Siria

Ultimele știri de la Sport