Romanii din diaspora au ajutat persoanele nevoiase din tara

Sub proiectul „Iubesc România”, FADERE, (Federația asociațiilor de români din Europa), a împărțit de Sfântul Nicolae ajutoare (mănuși și fulare) copiilor de la școlile I-VIII din orașul Însurăței, județul Brăila. Copiii au primit cu mare bucurie ajutoarele din diaspora care le-au incalizt nu numai inimile, ci și mâinile.

Ajutoarele au fost strânse în această vară de către FADERE pentru a fi împărțite în zonele sărace ale României și au fost donate de români rezidenți în Spania.

Reamintim că sub același nume (Iubesc România) FADERE a organizat în această vară un proiect umanitar în aceeași localitate. Proiectul a fost realizat de un grup de studenți români din Spania și fost destinat familiilor sărace din zona Brăila. Studenții au zugrăvit, au reparat și au făcut curățenie în casele câtorva familii sărace, iar în final le-au împărțit ajutoare strânse în Spania.

 

Românii din diaspora au demonstrat mereu că au „inima mare” și că își iubesc țara. Ei au răspuns favorabil ori de câte ori FADERE a făcut un apel pentru sprijinirea românilor din țara.” A declarat Daniel Tecu, președinte FADERE, Federația asociațiilor de români din Europa.

 

    

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Dezbaterea publică “Autostrada pentru Moldova” a adunat la Piatra Neamţ peste 100 de susţinători ai autostrăzii Moldova – Transilvania

URMĂTORUL ARTICOL

Vezi aici ce meciuri vor fi in ultima etapa din Liga Campionilor

Ultimele știri de la Comunicate de presa