ion_damian_ungureanu_-_iasi_ucis_in_penitenciar

Rudele interlopului bacauan Ion Damian Ungureanu au venit cu un sicriu alb sa-i ridice trupul neinsufletit! Doru Cernat, bulibasa din Moinesti, sustine ca angajatii penitenciarului sunt vinovati de moartea lui Ungureanu!

Rudele lui Ion Damian Ungureanu, interlopul ucis in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, il apara si spun ca nu avea atitudinea necesara si nici inaltimea pentru a fi in stare sa ii comande pe ceilalti detinuti.


Rudele detinutului ucis miercuri in Penitenciarul de Maxima Siguranta au mers la Institutul de Medicina Legala, sa ridice trupul neinsufletit. Sotia lui Damian Ungureanu a ales pentru inmormantare un cosciug alb, pe care este sculptata imaginea Maicii Domnului si a lui Iisus Hristos. Cu lacrimi in ochi, femeia a povestit ca sotul ei nu avea nicio legatura cu familia interlopului Mararu, asa cum s-a vehiculat, si ca nici nu cerea taxa de protectie de la restul detinutilor. „Nu ma intereseaza ce patesc cei care l-au ucis. Vreau doar sa-l inmormantez, in Moinesti, si cu asta, basta. De acum incolo o sa incerc sa-mi cresc singura cei patru copii”, a spus femeia.

„Stiti ce e la Penitenciar la Iasi? E Kosovo”

Rudele barbatului il apara si spun ca nu avea atitudinea necesara si nici inaltimea pentru a fi in stare sa ii comande pe ceilalti detinuti. „Nu are nicio legatura cu Mararu, nici nu l-a cunoscut. De la Penitenciar nu ni se spune nimic despre ce s-a intamplat in celula miercuri dimineata. Am auzit de la televizor ca cerea taxa de protectie. Nu cred asa ceva, ca un om de un 1,50 m nu are cum sa ceara taxa de protectie. Am auzit ca unul dintre cei doi agresori are 60 de internari la spitalul de psihiatrie Socola si nu imi explic cum l-a pus in celula cu oameni sanatosi la cap. Cred ca asta a si scos povestea cu taxa de protectie, ca sa se apere cumva. Ei pot sa spuna orice, dar sa argumenteze, si eu pot maine sa zic ca Sile si Nutu Camataru m-au platit ca sa vorbesc cu dumneavostra”, a sustinut Doru Cernat, bulibasa din Moinesti. Mai mult, rudele acuza gardienii de la penitenciar de neglijenta, pentru ca ar fi intervenit tarziu in camera de detentie. „Vi se pare normal, ca intr-o celula de maxima siguranta, sa se bata aia in celula si sa nu intervina nimeni timp de cateva minute bune? Stiti ce e la Penitenciar la Iasi? E Kosovo. Acum cateva luni a mai fost alt detinut injunghiat, unul din Neamt. Vinovati sunt clar si gardienii de la penitenciar. In plus, de unde aveau ei cutit sau cutter? Acolo nu se fac controale? La noi e o jungla in Romania”, a adaugat cumnatul victimei.

Prietenul lui Damian a iesit din coma

La Iasi a venit ieri si mama detinutului ajuns la spitalul de Neurochirurgie. Aceasta nu a fost, insa, lasata sa intre in salon, pentru ca nu avea aprobarea Penitenciarului. „Baiatul meu era prieten din copilarie cu Damian Ungureanu, de asta a si sarit in ajutorul lui. Moinesti-ul este mic, toata lumea se cunoaste si sunt prieteni. Al meu a fost condamnat la patru ani si jumatate, pentru un furt”, a spus mama barbatului. Aceasta a aflat, insa, ca starea lui s-a imbunatatit. Medicii de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) l-au scos din coma indusa medicamentos. Cristian Agapi este in continuare supus investigatiilor medicale, pentru ca medicii vor sa asigure ca leziunile cranio-cerebrale si coloanei vertebrale nu ii pun in pericol viata. Asta, deoarece acesta trebuie sa fie transferat la Clinica Oro-Buco-Maxilo-Faciala din cadrul Spitalului Sf. Spridon, pentru ca are fractura de mandibula si se impune interventie chirurgicala. „Starea de sanatate a pacientului este stationara spre ameliorare. Timp de 24 de ore a fost in coma indusa medicamentoasa. Astazi, medicii care se ocupa de pacient au decis sa-l scoata din starea de coma. Din cauza fracturii de mandibula, pacientul are dureri mari. Inca se mai fac investigatii medicale, pentru ca vrem sa ne asiguram ca nu are nimic grav la creier si coloana cervicala. Cand avem certitudinea ca nu exista probleme majore, pacientul va fi transferat la Spitalul Sf. Spiridon pentru interventie chirurgicala”, a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi. Miercuri, la internare, Cristian Agapi a fost diagnosticat cu leziuni cranio-cerebrale, leziuni ale coloanei cervicale, toracice si mai multe plagi pe corp, in special pe fata si picioare.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Reclamatii fara precedent ale parintilor! Locul de joaca denumit KidsLand de la Iulius Mall ar fi un adevarat pericol pentru copii! Inspectorii de la Protectia Consumatorului vor ancheta cazul

URMĂTORUL ARTICOL

Mancati shaorma de la Mado! Angajatii care spala toaletele umbla ulterior cu mainile prin mancarea clientilor! Sanatatea clientilor este in pericol

Ultimele știri de la Deschideri1