Rusia a atras atentia Romaniei pe tema unor declaratii! Vezi detalii

 

 

 

„Rusia a observat o serie de noi declaraţii antiruse ale preşedintelui Traian Băsescu”, afirmă Ministerul rus de Externe, într-un comunicat.

 

 

„Liderul român a acuzat Rusia de comiterea unei «agresiuni împotriva Ucrainei» la ceremoniile de aniversare a 10 ani de la intrarea României în NATO”, precizează Ministerul rus de Externe, adaugând că şeful diplomaţiei române, Titus Corlăţean, nu a respins această declaraţie.

 

„Se poate ghici în spatele acestor atacuri intenţia clară a Bucureştiului de a ignora adevăratele cauze ale crizei din Ucraina”, a adăugat diplomaţia rusă.

 

„Această retorică antirusă la nivelul conducerii statului român (…) nu este în interesul nimănui”, mai arată comunicatul Ministerului rus de Externe.

 

România a denunţat, în martie, „agresiunea” rusă în Crimeea şi referendumul „ilegal” care a condus la anexarea peninsulei ucrainene Crimeea de către Rusia. Preşedintele Traian Băsescu a pledat pentru „repoziţionarea” forţelor NATO în Europa.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Consiliul Judetean Iasi a scos la concurs mai multe posturi. Inscrierile se fac oana pe 16 aprilie

URMĂTORUL ARTICOL

Un sofer baut a facut prapad pe strada Ramnicu Valcea din Bucuresti! Dupa ce a intrat in refugiul de tramvai a distrus patru masini

Ultimele știri de la International