Sambata, 26 octombrie 2013, la Liceul Teoretic de Informatica Grigore Moisil Iasi are loc competitia – eveniment „Creativity & Innovation Challenge”

Sambata, 26 octombrie, la Liceul Teoretic de Informatica Grigore Moisil Iasi are loc competitia – eveniment „Creativity & Innovation Challenge”, prezentarile elevilor inscrisi in concurs fiind programate pentru intervalul orar 13:30 – 15:00.

Competitia va reuni elevi din 13 licee iesene, care isi vor folosi cunostintele de economie si tehnologie, precum si creativitatea, pentru a gasi solutii inovatoare la tema de lucru propusa, beneficiind de suport din partea consultantilor voluntari din companie.
Evenimentul este al doilea din seria celor patru editii locale din perioada octombrie – noiembrie, ce au loc in Constanta, Iasi, Bucuresti si Brasov. Primele 3 echipe care vor fi desemnate castigatoare in cadrul evenimentelor locale vor participa la finala nationala, care se va derula online, in semestrul al II-lea.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Manelistul Florin Minune este in centrul unui scandal cu Biserica Ortodoxa Romana pentru ca a filmat un videoclip intr-o biserica din Targu Jiu

URMĂTORUL ARTICOL

Conform Directiei de Sanatate Publica pentru judetul Iasi sunt necesare 50.000 de doze de vaccin

Ultimele știri de la Eveniment