evaluare_nationala

Sambata, 29 iunie, pana la ora 16.00 se publica rezultatele la Evaluarea Nationala. Afla pe agendedeiasi.ro ce nota ai primit UPDATE

Moment important pentru aproximativ 7.000 de absolventi ai claselor a VIII-a din judetul Iasi. Astazi, pana la ora 16.00, urmeaza sa fie publicate rezultatele inainte de contestatii la Evaluarea Nationala. Pe langa faptul ca ele vor fi publicate la afisierele fiecarei unitati de invatamant preuniversitar cu ciclu gimnazial, acestea vor putea fi consultate si aici: http://admitere.edu.ro/. In plus, Ministerul Educatiei a decis sa prelungeasca ora pana la care se vor putea depune contestatiile, respectiv de la 20.00 la 22.00. Subiectul al treilea de la proba de matematica de la Evaluarea Nationala 2013 a ridicat semne de intrebare profesorilor si elevilor din tara. Astfel, unii profesori sustin ca baremul este gresit, dar oficialii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) au tinut sa precizeze ca se va puncta orice solutie care este corecta. „Nu voi face comentarii despre afirmatiile colegilor, afirmatii citite in presa, ci voi preciza inca o data faptul ca pentru subiectul al II-lea si subiectul al III-lea din varianta extrasa, exista mentiunea clara: pentru orice solutie corecta, chiar daca este diferita de cea din barem, se acorda punctajul corespunzator”, a declarat inspectorul de specialitate la matematica, in cadrul ISJ Iasi, prof. dr. Irina Capraru.
Moment important pentru aproximativ 7.000 de absolventi ai claselor a VIII-a din judetul Iasi. Astazi, pana la ora 16.00, urmeaza sa fie publicate rezultatele inainte de contestatii la Evaluarea Nationala. 

Moment important pentru aproximativ 7.000 de absolventi ai claselor a VIII-a din judetul Iasi. Astazi, pana la ora 16.00, urmeaza sa fie publicate rezultatele inainte de contestatii la Evaluarea Nationala. 

Pe langa faptul ca ele vor fi publicate la afisierele fiecarei unitati de invatamant preuniversitar cu ciclu gimnazial, acestea vor putea fi consultate si aici: http://admitere.edu.ro/. In plus, Ministerul Educatiei a decis sa prelungeasca ora pana la care se vor putea depune contestatiile, respectiv de la 20.00 la 22.00. Subiectul al treilea de la proba de matematica de la Evaluarea Nationala 2013 a ridicat semne de intrebare profesorilor si elevilor din tara. Astfel, unii profesori sustin ca baremul este gresit, dar oficialii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) au tinut sa precizeze ca se va puncta orice solutie care este corecta. „Nu voi face comentarii despre afirmatiile colegilor, afirmatii citite in presa, ci voi preciza inca o data faptul ca pentru subiectul al II-lea si subiectul al III-lea din varianta extrasa, exista mentiunea clara: pentru orice solutie corecta, chiar daca este diferita de cea din barem, se acorda punctajul corespunzator”, a declarat inspectorul de specialitate la matematica, in cadrul ISJ Iasi, prof. dr. Irina Capraru.

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Iasi – vezi ce note au luat absolventii de clasa a VIII-a

 

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Botosani – vezi ce note au obtinut absolventii de clasa a VIII-a

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Suceava – vezi ce note au obtinut absolventii de clasa a VIII-a

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Neamt – vezi aici ce note au obtinut absolventii clasei a VIII-a

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Vaslui – vezi ce note au obtinut absolventii de clasa a VIII-a

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Bacau – vezi ce note au obtinut absolventii de clasa a VIII-a

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata cateva idei de mesaje, sms-uri si urari cu ocazia zilei de Sf. Petru si Pavel

URMĂTORUL ARTICOL

Accident rutier cumplit intre Tisita si Cosmesti (28.06.2013)! Florin Manghiras de 24 ani a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autoturism! Prietenul sau Cristi Pojar a scapat cu viata! (VIDEO)

Ultimele știri de la Actualitate