Sarbatorile de iarna aduc modificari in programul Starii Civile Iasi. Vezi detalii

 

 

 

Cei care doresc sa-si uneasca destinele in aceasta perioada trebuie sa fie atenti atunci cand isi planifica nunta, intrucat sarbatorile de iarna aduc modificari in programul Starii Civile Iasi.

Astfel, in data de 23 decembrie, casatoriile vor fi oficiate in intervalul 12:30 – 13:30, iar pe 24 decembrie intre 11:30 – 12:30. In zilele de 25 si 26 decembrie, Starea Civila va fi inchisa, activitatea urmand sa fie reluata in data de 27 decembrie, in intervalul 12:30 – 14:30, urmand ca a doua zi, pe 28, serviciul sa fie din nou inchis.

 

Pe 29 decembrie programul va fi cuprins in intervalul 11:30 – 12:30, iar in data de 30 decembrie programul va fi de la 12:30 la 13:30. In ajunul Anului Nou, Starea Civila va fi inchisa, la fel si in intervalul 1- 5 ianuarie 2014, urmand ca activitatea sa fie derulata dupa programul normal incepand cu 6 ianuarie. „Rezervarile online pentru oficierea casatoriei se pot face pe site-ul www.dlep-iasi.ro, cu cel putin 12 zile inainte de data vizata”, a declarat Marius Bodoga, seful DLEP.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Autoritatile locale au inceput sa se pregateasca pentru sezonul rece! S-au facut stocuri de material antiderapant si toate utilajele sunt gata sa actioneze

URMĂTORUL ARTICOL

Proiect european, finalizat cu succes in domeniul medicinei dentare. In premiera nationala, la Iasi au fost achizitionate echipamente performante puse la dispozitia specialistilor si studentilor practicieni

Ultimele știri de la Actualitate